Ludwig 10 månader

Idag var det 10 månader sen vi låg på förlossningen och fick se den mest perfekta bebisen vi någonsin skådat. Alltså 10 månader?! Det är ju inte "nyss" längre, nu är det snart ett år sen...
Alltså gud vad jag älskar denna killen. Jag blir ofta överväldigad av kärlek, jag kan inte ta in hur mycket han betyder för mig. Kärleken växer verkligen dag för dag. Vår underbart fantastiska Ludwig.
Man är så himla sårbar numer, jag har så mycket att förlora. Skulle det hända Ludwig eller Macke något vet jag inte vad jag tar mig till. Usch och fy, hemska tanke. 

På veckans BVC-koll vägde Ludwig 10,13 kg och var 73,5 cm lång. Han har gått upp rätt precis 1,25 kg sen 8-månaderskollen. Så kul att han hittat tillbaka kurvan och jag älskar se han växa och bli stor och stark.

Det han lärt sig denna månaden är att vinka och blivit mer stabil när han står, antingen står han stadigt med en hjälpande hand eller helt själv korta stunder. Han behöver inte längre något att dra upp sig i när han reser sig utan brukar ofta bara behöva lite stöd från en plan vägg. Men det dröjer nog ett tag till han kan gå. Språkmässigt har han tagit en liten paus. Orden han förut kunde behärska har han inte sagt på länge. Nu är det oftast bara "dadda" och "däärj". Men vi är så nöjda över hans utveckling, vår number one.

  • 176 visningar

Gillar

Kommentarer

jagochjuno
jagochjuno,
Alltså bilden 😍nouw.com/jagochjuno
marcusdotter
marcusdotter,
Haha erkänn härlig?😍 Inte det lättaste när man plockar fram systemkameran framför en 10-månaders 😂nouw.com/marcusdotter
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229