Ljuva vakennätter

Alltså jag orkar inte... Ludwig har varit vaken sen 22:30 och i timmar har jag försökt söva honom i sängen med amning, klapp, hyssjande. Nu har jag gått runt i lägenheten och vaggat honom i en halvtimme och nu ger jag upp. Satte mig ner med lite leksaker nu och hoppas han blir tröttare om en timme.

Så här har det varit varje natt nu i någon vecka eller två, eller ja sen han föddes egentligen men vi hade ett par bra nätter för inte så länge sen. Jag har dock försökt vara ihärdig och inte gått upp ur sängen men till slut nästan börjat böla av trötthet tidigare nätter. Det brukar vara då han ger med sig, vid 03-tiden ungefär när det bara är ett par timmar tills klockan ringer. För man kan ju tänka sig att Ludwig sover ut lite efter dessa nätter, men näää, han vaknar ca 06:30 som vanligt.

Det är tufft detta. Har alltid varit, men nu på sista tiden så har det inte varit tufft på dagarna alls. Det är just när man sitter mitt inne i en sån här sömnlös natt som man inte fattar hur man pallar. Så avis på alla som får sova på nätterna, även om jag inte skulle byta detta livet mot något annat. Tur din mamma älskar dig så himla mycket Ludde.


Nu vaknade även pappsen så lilleman får ersättning så får vi hoppas han somnar snart.

  • 124 visningar
  • Nära Galgamarken-Trossö, Karlskrona

Gillar

Kommentarer

lorenaselena
lorenaselena,
Barn, så speciella på sitt sätt haha! Han är jätte fin 😍 Vet hur det känns när man bara vill bryta ihop av trötthet haha 😂. #mommylifenouw.com/lorenaselena
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229