Livet är förstört

Åh saknar den korta jobbdagen från igår. Är verkligen inte på topp idag, har nog en rejäl släng av PMS. Mjölket till kaffet var slut här på lunchen och det känns som världen faller samman. Hahah. Ja, ni hör ju själva.

Igårkväll var jag på föreläsning och AW-möte med Karlskrona Cityförening. Kul att träffa lite folk från de andra butikerna, och ffa några av tjejerna från Kronans apotek. God mat serverades på Restaurang Landbron, och underbara ostar till efterrätt.

Denna fredagskväll ska vi spendera med min mamma och lillebror från Växjö. Macke ska laga lasange och sen ska vi bara ta det lungt.

Ludwig mumsar smoothie från igår. Denna med melon, kiwi, banan och hallon var helt klart godkänd. Blir till att fylla på fruktförrådet där hemma.

  • 241 visningar

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229

Dagens kid

Body och byxa från Newbie, och på morgonkvisten var det tillräckligt kyligt för att inviga de fina stickade vantarna, halsduken och mössan från Zara. Underbart fint köp av mormor!

Ja vad gjorde vi ute så tidigt imorse? Jo vi gick och grattade min kompis Elias på födelsedagen med blommor och fika. Han blev superglad!

Inatt när jag äntligen fick Ludwig till sömns så började det bulta och göra ont i min opererade fot, precis där de översta skruvarna sitter kvar. Jätteläskigt. Men det gick över efter en alvedon och foten i högläge resten av natten. Men det blev inte många timmar sömn.. Menmen. Nu har vi även varit ute med Zelda och vi räknar ner timmarna tills Macke kommer hem och tar helg. Ska försöka slänga ihop en höstig gryta som kan mumsa till sig lagom tills dess. Skaldjur/fisk eller högrev/kantareller är frågan..?

Önskar alla en trevlig helg 🎀

  • OOTD
  • 131 visningar

Gillar

Kommentarer