Lilllördag!

Jag känner att jag gnäller om detta ofta, men jag är sååå trött! Hade jag inte haft Macke hade jag gått under. Han satt ute med Ludwig i soffan mellan tio och halv ett igårkväll. Så det var dom 2,5 timmarna jag fick sova inatt. Sen var det bök och spark och skrik så fort ena bröstet "tog slut". Byta, amma, sparka, amma, skrika, byta, amma, skrika, vagga, skrika. Strax innan tre så var jag tvungen att gå ut i soffan och skrika lite jag med, blir så frustrerad av att inte få sova. Jag klarar mig inte på 2-4 timmar sömn hela tiden. Har alla mammor det så här? Hur klarar dom av det? Okej i några nätter, men heeela tiden ska dom här faserna dyka upp.
Ludwig kom äntligen till ro vid halv fem. Jippi, när Mackes klocka ringer fem. Jag bad han stänga av alarmet och lägga sig i soffan så jag äntligen kunde få gå och lägga mig. Men han hörde mig nog inte. Istället var det dags att snooza. Ludwig vaknade såklart så det blev samma rutin som innan i två timmar till. Så inte ens en kaffe hann jag med.

Tur att vi fick dricka en kopp på Tre G med Sandra, Stella och även Stellas farmor Eva. Ludwig var såklart övertrött och gnällig så fort han vaknade och höll på så i 2 timmar, så jag gav han bröstet hela tiden i hopp om att få lite lugn och ro. Ja, man kan ju gissa varför han blir snuttig när jag håller på så här men det blir en enda ond cirkel. Idag har han sovit sammanlagt mindre än 1 timme. Efter den natten..

MEN. Han tog dock en liten tupplur igen vid 17 och sen tog Macke med sig honom till en kompis på en kaffe?! Känns sjuuukt weird. Som tur är finns killarna bara snett över gatan, så detta var verkligen riktigt skönt. Jag är dock alldeles för nervös när Ludwig inte är med mig så tyvärr kan jag inte sova. Men nu ligger jag och Zelda i sängen och tittar på lyxfällan. Gud va vi njuter! Förhoppningsvis är killarna tillbaka om någon timme med. Jag ska springa och hämta lite ostbågar att lyxa till det med under tiden. Det blev helt plötsligt lillördag på riktigt!

  • 129 visningar
  • Nära Trossö, Galgamarken-Trossö, Karlskrona

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229