Let there be light!

Känner att kroppen fortfarande är inne i sin pollenkoma, det var faktiskt uppskattat med lite kyla och snö(!?) i söndags så man fick en andningspaus. Tror det blir lite varmare idag för jag känner mig redan igenkorkad.

Helgen verkligen flög iväg!! På lördagsförmiddagen gjorde Macke lite ärenden i stan medans jag och Ludwig fick ta en promenad bort mot Lyckeby (då vi missade bussen) där även vi fick några inköp gjorda. Kvällens mat, lite extra förvaring och en efterlängtad lampa fick följa med hem. Hela eftermiddagen gick åt att pilla ihop den där lampan så helt plötsligt plingade middagsgästerna på dörren. Malin, Jimmy, Hampus, Sofia, Olof och Jessica med kids var här till sent på kvällen, länge sen jag hade så trevligt.

Vi försöker steppa upp potträningen igen och det går utmärkt. Ludwig kan ju redan detta, det är bara viljan som ska fram. Att få av han blöjan har varit det svåra, sen sköter han allt självmant. Men nu sista tiden har han varit blöjfri nästan i princip all tid här hemma, och till och med när vi hade fullt med gäster i helgen och det var mycket hålligång så skötte han det galant. Idag är jag dessutom ledig så vi hoppas vi kan vara blöjfria hela dagen. Jag var orolig att vi skulle få ha två blöjbarn ett tag men det är nog inget jag behöver oroa mig över.


När blöjan varit av hela dagen så ska jag belöna stora killen med Busfabriken. Nästan hela gamla bebisgänget ska vi träffa där; Vigo, Sonja, Valde och Isabelle med mammor och småsyskon. Några av dom har vi inte träffat på länge så ska bli riktigt roligt!

Riktigt nöjd med nya lampan är jag med, gått och suktat länge efter denna goding från By Rydéns. Så värt alla pengar!

  • 119 visningar

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229