Kvällsplaner

Ikväll har vi date night ikväll och denna gången är det min tur att planera. Vi har haft tre kvällar på tu man hand och den första överraskade Macke mig med på alla hjärtans dag och den andra hade vi båda bestämt att vi ville till restaurangen på andra sidan gatan. Men dom gångerna har vi i princip stressätit på en timme och skyndat oss hem till Ludwig.

Men inte ikväll! Nu hoppas jag verkligen vi bara kan fokusera på varann för jag har planerat en helkväll som jag hoppas han uppskattar. Vi ska först se en film här hemma, helt själva. Jag valde att inte boka bio för:

1. Egentid i all ära, men jag MÅSTE få kolla mobilen och se vad Ludwig och sin farmor hittar på. När jag får en bild på när dom leker och har det bra, då kan jag slappna av på riktigt!
2. Bio är inte vår grej. När vi ser på film vill vi (hehe jag mest kanske) mysa, pussas och prata med varann. Vi vill inte skaffa barnvakt för att tysta sitta på varsin stol, vi vill umgås samtidigt.
3. And this one's a biggie; snålhet.

Vi är riktiga snåljåpar och det är nog den främsta anledningen till jag riggar filmkväll här hemma. Vi lägger hellre pengar på förtäring, där håller vi inte igen lika mycket. Denna kväll ska gå i käkandets tecken. Jag har fixat räkor, snittar, bubbel, charkmat och lite goda ostar. Jag har lagt ut vår ullpläd med massa kuddar och filtar framför soffan där vi ska ha som en filmpicnick. Ett par presenter ligger och väntar på honom med.

Runt 19 blir filmen klar och då tar vi en runda på stan för mer matintag. Jag har bokat bord på 2 rum & kök vid 8 för chokladfondue, HUR GOTT?! Så jag tänkte att vi antingen går och tar en liten matbit på något annat ställe först, eller om vi är mätta efter tilltugget så går vi direkt på efterätten och hoppas vi kan komma tidigare.

Nu får vi se hur kvällen blir helt enkelt, men hungriga går vi nog inte därifrån. Hoppas på en mysig stund tillsammans med min superman!

Firar kvällen med denna bild som tydligen togs för exakt 4 år sedan (tack facebook). En helg i Köpenhamn, här på I.C.E. Bar Copenhagen. Good times ❤️

  • 164 visningar
  • Nära Galgamarken-Trossö, Karlskrona

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229