Kräftskiva igår, pappafri kväll idag

Denna veckan alltså... Till mestadels toppen men det känns som allt som har med nya bilen är ren och skär otur. Hela jäkla motorn är paj men jag är i alla fall glad att det hände nu när vi har garanti. Blir bara så trött...

Men sen har i alla fall resten av veckan varit lyckad. Jag har lyckats sälja av en del av Ludwigs gamla kläder och därmed tjänat en liten peng till semesterkassan, woopwoop! Vi har även blivit bjudna på restaurang av Luddes morfar, åkt centrumtåget med polarna Vigo och Sonja, och igårkväll var jag på kräftskiva med mina brudar från när vi jobbade på Skeppsgossen. En jättehärlig kväll, där man också fick reda på att en av dom väntar bebis... Så jäkla kul!

Ikväll har jag och Ludwig haft en egenkväll då pappa Macke är hos sin kompis Anton i Kalmar. Jag och lilleman har ätit spaghetti och köttfärssås till middag och även njutit av vårt lite nyttigare lördagsgodis; grönsaker, dipp och ostkuber. Lek, bus och en ruggig promenad med hunden hann vi också med innan han somnade som en liten ängel vid halv åtta. Jag har precis hunnit se klart en film och ska strax krypa till kojs. Imorgon väntar släktkalas på Långö!


  • 0 visningar

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229