Kolik comeback

Igår hade vi lite folk över på tacos och bingolotto, supermysigt. Men vår lilla älskade Ludwig har verkligen inte varit på humör. I två kvällar/nätter har han varit helt förstörd. Han skrek och grät sig till sömns tilll slut och det gör så jäkla ont i hjärtat. Koliken gjorde sig påmind igen och han har haft så ont i magen. Vi prövar med magmassage och pysventil men inget hjälper. Jag gör allt jag kan för att hålla tårarna tillbaka när han skriker för att han har ont. Det är så jäkla hemskt att höra när sitt barn mår dåligt. I två nätter nu har Ludwig vaknat en gång i timmen, hela nätterna igenom. Han vaknar med gråten i halsen och jag och Macke försöker trösta honom för att förhoppningsvis få lite mat i honom. Jag har alltså inte fått sova ens en timme i sträck sen i fredags. Innan har dom täta matningarna bara varit frustrerande, men nu när han mår så här dåligt så blir man totalt nedslagen. Trötthet, ledsamhet och otillräcklighet är det enda jag känner just nu.

Jag vet att vi inte är själva med detta. Jag vet att det finns familjer med mycket värre problem och barn som mår sämre. Och jag vet att vi ska vara tacksamma som inte har det så här dagligen längre. Men det SUGER. Det känns så orättvist och frustrerande allting. All tid vi lagt på att bli gravida, alla obehagliga behandlingar och undersökningar, alla månader man spydde och den evighetslånga förlossningen. Och månaderna med kolik och alla nätter utan sömn. Och ändå så drabbas det finaste vi har med denna oroligheten och magontet. Man känner sig så misslyckad. Det gör så ont i en att man har kämpat som en tok för detta och så ska vår älskling må så dåligt. Som att det är ens eget fel. Usch, hjärtat blöder.

Nu har Ludwig äntligen somnat här i min famn igen. Vi gav upp strax innan 05 imorse med att försöka söva honom. Han är fortfarande lika orolig som inatt och igår så jag väntar mig en lååång dag då Macke jobbar och jag blir själv idag. Men han skulle försöka jobba lite hemifrån, my hero. Under tiden får jag sitta och pussa på Ludde nu när han sover, för all vaken tid gråter han. Visst hade man gjort allt för en kaffe och fjärrkontrollen men jag vågar inte lägga ifrån honom. Lilla plutt, varför ska du ens behöva må så här?  • Bebisen
  • 162 visningar
  • Nära Galgamarken-Trossö, Karlskrona

Gillar

Kommentarer

mammashus
mammashus,
marcusdotter
marcusdotter,
❤️❤️❤️nouw.com/marcusdotter
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229