Klämskadad unge

Den här dagen blev inte ALLS som tänkt. Jag är en sån person som vanligtvis har rätt svårt för ändrade planer, spontan kan jag vara, men jag ändrar gärna inte planer som redan är gjorda i mitt huvud. Tanken var ett snabbt besök på provtagningen, hem och vila, ut med hunden, fika med Linnéa och sen resursa på förskolan i några timmar. Men så blev det inte. Superlång på provtagningen och sen skulle hela 9 rör tappas, dessutom har jag lite svårt för intravenösa stick men det gick bra. Hem och slänga sig på sängen efter en natt men kass sömn. Blir väckt av fsk som ringer och säger att Ludwig klämt handen och är otröstlig och de får inte kolla hur det ser ut. Så får panikspringa ut med hunden (och hon bajsar fort som tur är), avboka fikan och sen slänga mig i bilen och åka in till stan. Väl där så är ju Ludwig såklart på bättre humör och jag får titta lite på tummen som han klämt, och det verkar inte vara någon fara. Jag stannar på fsk över lunchen och sen åker vi hem få att ta en noggrannare koll. Fastän han tog en liten power nap tidigare så är han trött och vi går och lägger oss en stund. Jag böjer och kollar lite på tummen när han somnat, det verkar inte vara någon fara med den och när han vaknar så gör det inte ont längre säger han. Toppen!

Lite mys i soffan och sen dags att förbereda tidig middag då Macke ska träna fotboll idag. Han kommer hem lagom tills vi börjat äta pasta med kyckling, och sen åker båda killarna in till stan. Så nu har jag fått lite gjort i alla fall, energin är tillbaka så det tvättas och dammsugs, snart tänkte jag även slänga ihop lite kvällsscones till killarna är tillbaka. Så det blev en himla bra torsdag trots att jag inte fick mina resurstimmar gjorda eller att det inte riktigt blev som jag tänkt. Så skönt att Ludwig inte slog sig så illa, det är huvudsaken det.

Imorgon är det FREDAG! Kortdag för Ludwig då jag tänkte vi kan njuta av fredagen lite extra, jag har faktiskt tänkt jobba nästa vecka även fast jag är sjukskriven då med. Så vill njuta lite extra nu sista dagarna hemma, kanske blir det en sväng på stan och ett besök på Glassiären? Hoppas på fint väder i alla fall!

  • 168 visningar

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229