Jul och 25-årsdagen

Jahapp, då är allt över. Jul och 25-årsfirande. Men vet ni vad? Det har varit tokbra allting! Julen blev inte alls så stressig som jag var rädd att den skulle bli. Vi åt frukost och öppnade paketen i våra julstrumpor på morgonen, sen begav vi oss till Mackes familj där vi åt jullunch och öppnade mer paket. Vi passade på att tajma bilfärden till Växjö med Ludwigs vila så han sov hela resan. Sån där perfekt planering som man inte ens vågar hoppas på. Där blev det kaffe framför Kalle Anka (vilket lilleman hade ro att se för första gången, ja lite i alla fall), innan vi öppnade mer paket. Bästa presenten var nog en ny dator av Macke, precis vad jag behövde! På kvällen blev det ett uppdukat julbord som alla hjälptes åt med, och när Ludwig somnade spelade vi spel innan vi tog en tidig kväll.

På juldagen tog vi det mest lungt och ägnade oss våra presenter. Ludwig fick sen stanna kvar i Växjö medans jag, Macke och mina syskon åkte ner till Karlskrona och firade min födelsedag på kvällen. Ludwig verkade inte alls missnöjd med att ha momo som nattvakt. Och det blev en sån där toppenkväll där nästan alla mina kompisar lyckades komma, till och med långväga. Fick massa presenter men ingenting slår faktumet att alla fina vänner kunde samlas och ha trevligt. Det blev verkligen en lyckad fest och en lyckad utgång. Så kul att gå ut med Macke med, stå och strula på dansgolvet och känna sig som 18 igen haha. Och det var skönt att inte dricka så mycket så man kunde njuta av sin födelsedag när lilleman kom hem också.

Idag fortsätter mitt firande lite. Tänkte bjuda Macke och Ludwig på någon restaurang men allt var stängt igår, så idag ska vi ta en shoppingdag följt av middag på stan. Jippi!

  • 341 visningar

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229