Ingen 100%-ig kille (men nästan)

Veckan började med extrapris på färska räkor så det blev måndagslyx med skagenbaguetter och till och med ett glas vitt efter Ludwig somnade. Jo man tackar!

Igår hade vi en sån himla jobbig lämning. Ludwig var uppe innan 05 igen så han kändes inte alls hundra när jag lämnade honom. För första gången någonsin (sen inskolningen) sa han att han ville hem, han ville inte vara på förskolan. Sen började han gråta en liten skvätt och jag som var lite stressad till jobbmötet samtidigt. Satt hos honom en liten stund och försökte förklara att han fick be fröknarna ringa pappa sen om han ville hem, för en frisk Ludwig älskar att vara på förskolan så jag misstänkte att han var på väg att bli sjuk. Det gick han med på till slut och gick in med tunga steg. På vägen ut såg jag min älskling sitta i fönstret med dom mest sorgsna ögon och jag själv grät som en idiot när jag kom runt hörnet. Usch, vad bortskämd man är att han i princip aldrig är sån här, men därför gjorde detta SÅ ont i hjärtat att vara med om. Min lilla älskling, igårkväll skippade jag stallet och bara gosade och lekte med min saknade pojk.


Idag är han mycket piggare men låter ändå lite hes. Vi hoppas det går över, tur vi har en långhelg som väntar. Idag ska jag iväg på utbildning i Kalmar, ska bli så kul!

  • 520 visningar

Gillar

Kommentarer

escali
escali,
sån liten sötis! nouw.com/escali
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229