Inga syskon till Ludwig?

Fy fan va jag mår kasst. Jag skakar av feberfrossa och jag spyr som en gris. Jäkligt roligt att starta mammaledigheten på detta sättet liksom. Jag önskar att det vore något jag ätit men jag tror dessvärre jag drabbats av min första magsjuka. Nu ber jag till högre makter att killarna klarar sig. Tråkigt nog hade jag bokat en mysig getaway för mig, Macke och Ludwig imorgon, men de planerna får slopas. Jag som tänkte överraska Macke på hans födelsedag, så tråkigt.

De här 10 minutrena efter jag sprungit och spytt på toan är de enda jag lever för just nu. Sen ligger jag och skalar av illamåendet igen fram tills jag inte kan hålla ner det längre. Jag känner igen mig så väl när jag var gravid med Ludwig och mådde så här konstant. Idag överväger jag faktumet att inte skaffa fler barn. riktigt alltså. Innan Ludwig så längtade jag ihjäl mig efter min bebis och det var det enda jag tänkte på när jag låg vikt över toaletten i 9 månader. Men jag är rädd att jag inte har den drivkraften igen. Ångesten över att jag inte kan ta hand om mig själv, än mindre mitt barn är svår att hantera. Idag när jag blir påmind om hur man kan må (fast i 37 veckor istället för några dagar) är jag orolig på riktigt om Ludwig någonsin kommer få några syskon.

  • 311 visningar

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229

Update: amning

Jag tänkte uppdatera lite om hur vår amning ser ut här hemma nu. För bara någon månad sen så hade jag nämligen lite smått panik hur det ska gå när jag börjar praktisera då jag ammade 1-2 ggr mellan varje mål mat, samt var eller varannan timme på natten. Dock började jag känna av en ordentlig minskning i produktionen så jag tog min chans att glesa ut amningen.

Så jag bara trappade ner. Drog ner det till 1-2 gånger om dagen plus ett par nattamningar på nästan direkten. Jag förväntade mig ett himla tufft jobb med hemsk mjölkstockning men jag blev förvånad över hur smidigt det gick. Jag tror jag hittade precis rätt tidpunkt att dra ner på amningen.

Idag nattammar jag endast i princip, och det funkar jättebra så det kommer jag fortsätta med så länge det bara går. Återigen är jag tacksam över hur galant det har gått att amma mitt första barn, det är inget jag tar för givet.

  • 145 visningar
  • Nära Galgamarken-Trossö, Karlskrona

Gillar

Kommentarer