Igår var i alla fall toppen..

Nu sover plutten såklart. Han sov ca 1,5 timme efter jag kommit hem från nattpromenaden och nu äntligen sover han igen. Så vad kom vi upp i inatt? 3 sovtimmar i bästa fall? Som småbarnsförälder så kan man ju inte kräva lika mycket men jag brukar tycka att 4 timmar ska man helst kunna skrapa ihop. Och 6 timmar eller mer är rena lyxen. Tur att det är fredag. Det piggar upp en i alla fall. Och att lägenheten är städad så man slipper oroa sig om det. Ja främst av allt ska jag få någon timme eller två med rejäl shoppingterapi i eftermiddag. Åh, nu blev jag redan på bättre humör.

Igår var bästa dagen på länge! Vi fick lägenheten skinande ren, glassat med fina tjejerna Sandra och Stella, njutit av solen och grillat på Stumholmen, och sen hem till pappsen igen och hans kompis Pontus på en kopp kaffe.

Från grillningen på balkongen med småsyskonen.


Nu håller Ludwig på att morna till sig så nu är det bara att sänka kaffen. Jag som trodde han skulle sova ett tag till efter all vakentid inatt. Jag vaknade nu igen med hemska eftervärkar, om man nu kan ha det så långt efter? Påminner extremt mycket om dom i alla fall. Eller kan det vara mensvärken på g? Var ju över ett år sen sist så jag har helt glömt hur det känns hehe..

  • 149 visningar
  • Nära Trossö, Galgamarken-Trossö, Karlskrona

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229