Idag mår man som man förtjänar

Idag har play date med Vincent och Pia i lekplatsen stått på förmiddagens schema. Vigo var där en snabbis med sina föräldrar med, sen gick vi vidare och träffade Mackes mamma och bror. Jag och Ann gick senare och köpte med oss thai-mat hem, så gott. Älskar att man kan unna sig sånt här nu när man tjänar pengar igen.

Åh gådagen blev faktiskt riktigt rolig. Jag var ute på krogen, JAG. Det var evigheter sen jag var ute och dansade, det var faktiskt för exakt två år sen efter melodifestivalsfinalen 2015. Macke och jag uttnyttjade min mamma som barnvakt i nån timme så gick vi båda till festen först. Det var så kul att gå dit båda två, leva vårt gamla liv lite. Pussas och fokusera på varann, samtidigt som man träffar gamla goda vänner. Macke gick sedan hem då det var mest mina kompisar, men hans bror Anton stannade kvar. Åååååh va vi hade kul. Trodde jag skulle vilja springa hem till Ludwig som vanligt men jag är så glad att jag släppte på spärren och hade en partykväll för omväxlings skull. Och efter krogen så följde Max mig hem ända fram till dörren, fastän han bor på andra sidan stan. Så himla gullig!! Då jag har råkat ut för ett par idioter som följde mig hem och slutade med att de slog ner Macke så uppskattar jag verkligen allt som gör att detta kan undvikas.

Som rubriken lyder är man väl inte på topp idag, men skönt att det är söndag och vi inte har några måsten. Nu ska vi fortsätta njuta av dagen, kanske blir det en bingolottokväll..?

  • 216 visningar

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229