I förbifarten

HALLOJ och välkomna till en intensiv jäkla vecka i fröken Marcusdotters liv. Jag hinner knappt att kika in här så jag säger hej så här lite i förbifarten. Denna veckan så åker vi på husvisningar (mest för skojs skull), övningskör, träffar gamla vänner, går med Ludwig som bara den (han är grym nu) och framför allt praktiserar jag min allra sista vecka.

Jag försöker greppa att detta är min sista vecka som student. Jag tar min efterlängtade, underbara farmaceutexamen om två ynka dagar. Jag blir tårögd av lycka när jag tänker på det. Äntligen är jag färdigutbildad receptarie och har ett fantastiskt jobb som väntar. HURRA!!
Min familj kommer ner från Växjö för att fira i helgen. På fredag så firar nog jag och Macke på tu man hand, och på lördag vankas det oxfilé på Stumholmen. Denna helgen alltså.. Sen väntar 2,5 veckas ledighet tillsammans med Macke och Ludwig, hur lyxigt är inte det? Visserligen en rejält fattig månad med en sista uttömning av sparkontot, men det får det vara värt. Hade jag inte haft någon skam i kroppen hade jag väl ansökt om a-kassa, meeeen så lågt vill jag inte sjunka för två ynka veckors betalning. Så jag ser detta som en liten semester innan 4 månaders heltidsjobb. Sen väntar mer mammaledighet, woopwoop.

  • 299 visningar

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229