Helt vanlig perfekt valborg

Trots dålig sömn inatt så var det här utan tvekan min bästa valborg som jag kan minnas. Jag tycker alltid valborgsfirande har blivit så hypeat. Som nyår när man bara måste festa och allt planerande gör det överskattat. Jag och Macke har tagit det lugnt dom senaste åren, gått ut och ätit och varit med familjen. Därför kändes det verkligen som att man fick fira valborg nu när man hade sin egen familj.

Dagen startade ju på lite tröttsamt vis. Jag var segstartad men efter kaffe och morgonmys så var man på banan igen! Vi skulle under dagen ha besök av min gamla vapendragare Jennifer. Vi har varit med om galet mycket tillsammans och hon är en av mina närmsta vänner. Vi bodde ihop under gymnasiet och sen började vi även plugga i Kalmar tillsammans, så därför bodde hon hos mig och Macke i något år. Det gick förvånansvärt bra då hon är så himla lätt att ha att göra med. Och därför känns det så naturligt att hon är som en i familjen, och hon har även en nära relation till Macke vilket känns super.

Hursomhelst så kom Jennifer och hennes mamma på valborgsmiddag hos oss. Därför startade vi dagen med att städa lite efter frukosten och sen begav vi oss ut för att handla. Egentligen veckohandlar jag på måndagar men nu när vi skulle ha lite extra firande handlade vi idag med. Det här var nog andra gången vi åkte och handlade som familj och det var faktiskt riktigt mysigt att ha det som ett litet familjeäventyr haha. Efteråt så var jag och Macke SVINhungriga så vi åkte och lyxade till det med en helgbuffé på Café Utkiken. Älskar att vi kan unna oss sånt ibland, det är precis sån vardagslyx med familjen som jag vill lägga pengar på. Himla smidigt med buffé egentligen. Man kan turas om att äta utan att maten kallnar. Ludwig somnade till slut så vi kunde ta kaffe på maten i lugn och ro. Sen sov han till vi kom hem och skulle packa upp varorna. Alltså vanligtvis när jag kommer hem från veckohandlingen och ska packa upp allt så är det bara stressigt... Ludwig är alltid hungrig och jag har tusen frysvaror och jag önskar att jag hade åtta armar. Men nu när vi var två var han helnöjd (troligtvis för att jag hann amma på restaurangen) så vi fick in allt och hann även börja förbereda middagen.

Sen tog vi det rätt lugnt tills Jennifer och mamma Lotta kom vid tretiden. Blev en jättemysig kväll och timmarna rusade iväg. Nu stack dom nyss tillbaka till Kalmar och vi ska förhoppningsvis snart krypa till kojs. Imorgon står grillning på schemat med ett par andra Kalmarvänner och deras lille Erik. En riktig toppenhelg kan man säga!

  • 168 visningar
  • Nära Galgamarken-Trossö, Karlskrona

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229