Helgens förödelser och festligheter

I helgen så fixade jag och Mackes kompisar ett litet surprise party för honom, och oj så glad han blev! Han har nog tackat mig ett tiotal gånger så det kändes verkligen kul att han uppskattade det. Jag, Zelda och Ludwig sov hos hans mormor och morfar medans grabbarna var i vår lägenhet. Känns jättekul att Macke kunde unna sig detta då han bara varit ute en gång sen Ludwig kom. Men så som han mådde igår så reder han sig nog ett tag nu.

Och alltså Ludwigs sömn.... Jag dör. Jag orkar inte mer. Pga detta ekar bloggen tommare än vanligt men det är nog bäst så. Känns som allt jag gör är att klaga men jag känner mig så fruktansvärt kass. Jag är ingen bra mamma. Jag är knappt en mamma. Jag är bara en ynklig självömkande person som försöker hålla sig flytande. Inatt vaknade han för mat 4 ggr under dom 5,5 timmarna som han lyckades ta som natt. Vid 04:50 låg han och babblade högt och glatt, hur pigg som helst. Jag fick honom att sova en halvtimme vid 07 och en timme vid 14. Men så var det med det. Så ett dygn har gått och han har sovit totalt 6 timmar. Vid åttatiden imorse beklagade jag mig för Macke efter jag gråtit en skvätt, och en timme senare kommer min räddare i nöden hem. SÅ JÄVLA BÄST. Precis va jag behövde. Visst, jag har varit ett vrak hela dagen ändå men då jag hade ett telefonmöte i 30 minuter med examinatorn för C-uppsatsen så var det guldvärt att Macke kunde vara hemma och ta Ludwig under tiden. Usch va jag kände mig trög och oförberedd. Jag hade velat sätta mig in i kursen och ha valt ut i alla fall ett ämnesområde innan men jag har verkligen inte haft tid med någon research. Imorgon ska Macke ta Ludwig på en promenad till farmor så kan jag sitta och grotta ner mig med plugget i en timme. Jag måste även hitta en praktikplats till november som jag trodde det fanns gott om tid för, men det skulle tydligen vara fixat för två månader sen?!?? Så ännu ett problem jag måste lösa..

En god natts sömn hade varit välbehövligt nu så jag kan ta tag i allt. Jag var taggad för sista terminen i höst men jag som känner att jag drunknar nu kommer väl knappast kunna plugga på köpet med. Så jag ska försöka sätta mig in i allt som behöver fixas nu under någon veckas tid och se om det ens kan tänkas gå ihop i min slitna vardag. Annars kör jag mammaledighet på heltid till januari. Och det är ju inte så dumt det heller.

MEN. Jag får försöka avsluta kvällens inlägg lite positivt. Fredagskvällen med Jennifers examensfest var sjukt härlig, underbart att träffa alla saknade vänner. Jag har kommit igång lite med min träning igen och äntligen kan man ana en liiiten rumpa mitt i allt det platta. Imorgon blir Ludwig ett halvår gammal(?!). Vi har i helgen bokat flygbiljett och hunddagis inför nästa månads bröllop, samt tre dagar på Strand hotell Borgholm i augusti. Det sistnämnda är kanske inte så kul för plånboken men ojj va mycket man har att se fram emot i sommar!  • 255 visningar
  • Nära Trossö, Galgamarken-Trossö, Karlskrona

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229