Helgen

Just nu ligger jag med Ludwig i famnen och kommr ingenstans. Två timmar har jag varit fri sen kl 00 där jag fick lite härlig sömn, men annars har jag sjukt svårt att sova med honom på mig. Blir så svettigt i denna värmen. Men han skriker rakt ut när jag försöker lägga ner honom, so what to do. Får njuta av närheten och tanken på måånga koppar kaffe när han vaknar.

Igårkväll unnade Macke sig en liten egenkväll med fotboll och öl hos Pontus. Dom båda var här och åt innan så då kunde jag grotta ner mig med lite frågeställningar inför examensarbetet medans dom lekte med Ludwig. Är verkligen svårt att få ihop en bra frågeställning som hela examensarbetet ska hänga på, samtidigt som det ska finnas studier som kan besvara den, men jag tror jag fått en bätte hum nu. Jag har valt att fördjupa mig i atypiska antipsykotika och deras metaboliska bieffekter, tror det kan bli väldigt intressant. Sen är en konkret frågeställnig ett kvarstående problem.

I fredags var en riktigt romantisk dag! Jag var helt pirrig i hela kroppen och räknade ner timmarna till Macke skulle stämpla ut från sin sista jobbdag innan semestern. Kändes som julafton, innan tomten kommer hihi. När det var ca två timmar kvar så knackade det på dörren... Jag som PRECIS hade fått Ludwig att somna, Zelda hade lagt sig vid mina ben i sängen och jag skulle precis ta en sån där nap som jag aldrig lyckas med, och sen börjar Zelda skälla så Ludwig vaknar. Great. Men jag blev snabbt på bättre humör när jag såg ett paket utanför dörren. Ingen där, bara det stora paketet med blommor och choklad i. Helt otroligt, sån kille! På kortet stod det "Jag älskar dig, världens bästa Emma". Blev helt tårögd. Älskar hur han fortfarande kan uppvakta mig så att jag känner mig löjligt tacksam. Han fick många pussar när han kom hem kan jag lova.
På kvällen gick vi till Royal Thai med Mackes mamma, men vi valde att ta med maten hem. När hon hade gått och Ludwig sov så gjorde vi något vi inte gjort sen Ludwig kom; vi tog varsitt glas vin. Och åt min choklad, mums! Men Ludwig vaknade innan vi druckit upp så jag hällde buttert ut det som var kvar och gick och la mig istället. Men på morgonen fick vi en liten kaffedejt istället. Jag tog Ludwig och Zelda ut på morgonpromenad så Macke fick sovmorgon, så Ludde somnade lagom till Macke gick upp. Skönt med lite egentid.


Just det! Jag piffade även till hallen och gjorde en liten Luddehörna där vi har skoskåpet. Tycker det blev rätt bra faktiakt. Undrar om man kan ha något bättre att utsmycka med, dopljuset kanske??

  • 200 visningar
  • Nära Galgamarken-Trossö, Karlskrona

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229