Hej va det går!

Wihoo, redan andra advent! Just nu sitter jag på apoteket och det är så himla dött här så jag sitter och bloggar från praktiken, fy mig. Ville bara göra en liten kvick update om helgen. Fredagskvällen spenderades med Malin, Jimmy, Jonte och Amanda med massa fredagsgotte som Malin fixat. Då de snart ska få en liten bebis så hade vi fixat lite presenter till Jimmy och Malin. Jag hade gjort en blöjtårta med lite söta kläder, Macke hade köpt klänningar från Newbie bland annat. Amanda och Jonte gav de en pyjamas till lilltjejen och även en gravidfotografering, så fin present. Jag och Ludwig åkte hem tidigare så Macke kunde stanna och ta några öl.

Igår efter praktiken så kom mina kära vänner från Sveriges alla hörn; Landskrona, Växjö, Ljungby och Värnamo. Jag lagade en sen lunch innan vi åkte till Wämöparken och dampade med alla hundarna. På kvällen fick Macke vara både barn- och hundvakt någon timme när vi gick och åt på Biobaren. Sedan rullade vi hemåt och höll Ludwig vaken extra sent, vilket var skönt då vi fick sovmorgon till 07:20. Två av tjejerna sov över och tanken var att vi skulle sova i mina föräldrars hus, men det bidde inte så. Jag råkade glömma nyckeln vilket gjorde mig glad eftersom jag slapp sova utan Ludwig. Macke, jag och lilleman sov på soffan medans tjejerna tog sängen, rätt ska va rätt. Vi gottade oss med en brakfrulle framför julkalendern imorse innan de begav sig hem.

Nä, nu ska jag försöka få något vettigt gjort här idag. När jag slutat är det raka vägen till gammel-gammelmormor Inez på 97-årskalas, hurraaa!


  • 0 visningar

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229