Happy easter-hunting!

Igår va bästa dagen på länge! Och allt eftersom vi sov helt fantastiskt! Ludwig sov nämligen 8,5 timme utan mat. Så vid halv nio somnade jag (en timme efter Luddan) och sen vaknade jag vid 04 och var SÅ utvilad. Och då sov båda killarna gott fortfarande. Jag passade på att gå upp och slänga ihop lite scones, och precis när plåten skulle in i ugnen så kom Macke ut med en hungrig lillkille. Snacka om tajming! Det blev världens bästa start på dagen.

Och därifrån blev den bara bättre! Macke åkte till jobbet vid halv sex och sen gav sig jag, Zelda och Ludwig ut på Clarion Collections årliga äggjakt. Och vi kom inte långt innan vi hittade ett guldägg uppklämt mella ett par skyltar vid stumholmsbron, woho! Jag postade en bild i eventet, och vann sedan ett hederspris för flest antal likes. Se där ja! Nu väntar både en presentkorg och en kvällsbuffé för två personer på hotellet. Ska bli spännande att se när vi känner oss redo för en utekväll, men det dröjer nog några månader till då vi satsar på att få lite egentid tillsammans. Verkligen jättekul med vinst i alla fall!

Vi fortsatte med letandet tillsammans med Sara under morgonen, men allt eftersom timmarna gick så blev vi många som letade. Och då är inte vinstchansen så stor för en mamma med bebis och vovve, tillsammans med en höggravid kvinna. Men kul hade vi! Framåt tiotiden gav jag upp sökandet och tog en fikalunch med Macke som precis hade påbörjat sin långhelg. Sen hade vi en allmänt mysig dag.

Idag har varit en sån där tråkig dag med måsten; städa, tvätta, baka till dopet, bada Zelda och lite sånt. Men nu ska vi ta en fika med kompisar, och sen kommer fröken Jennifer från Kalmar och spenderar natten här.

Glad påsk!

Här hittade vi vårt gyllene ägg, tjiho!

Och här har vi en kille som blivit påskfin! Älskade unge!

  • Bebisen
  • 128 visningar

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229