Hallå Samsung

Gårdagen har varit helt upp och ner! Började dagen med att tvätta, tvätta och åter tvätta. Så jobbigt att vara borta länge och komma hem med massa smutskläder, samt att Zelda löper så vi har fått tvätta tre omgångar med sängkläder för hon hoppar upp i sängen och drar av sig skyddet. Skitkul! Fick nog stå och byta/vika minst sex lakan igår. Sen skulle jag ladda upp barnmatsförrådet och gjorde banangröt till Ludwig. Smoothiestation och jag blev ovänner och det resulterade i en stor blaffa (säkert 2dl) på mig och köksgolvet. Även detta va skitkul! Och som grädde på moset så tappade jag mobilen på Maxis stengolv så skärmen gick i tusen bitar. Näe, inte skitkul!

Jag som hade fått sova hyffsat och så blev det sån skitdag. Blä.. Gick hem och satte mig i soffan och var så deppig. Macke peppade upp mig när jag skrev och beklagade mig och sa att vi kunde titta på någon ny mobil sen. Jaja, jag kan väl önska mig det i julklapp tänkte jag. Men ingen jävla iphone mer skrev jag. Vad gör han inte människan?! Jo, han kommer hem med en splitterny Samsung Galaxy S7. "Det var så länge sen jag kom hem med en present till dig så nu får jag slå på stort". En liten blombukett hade räckt gott och väl... Haha! Men jag är så jäkla nöjd!! Kommer ta ett tag innan jag kommer in i android igen men jag älskar den redan. Galen sugardaddy jag har! Hoppas verkligen han fick ett bra pris då han köpte den från Telenor där han jobbar. Hur som helst är han bästbästbäst som skämmer bort mig. Vad ska det bli av Ludwig om han blir så här bortskämd..?

Idag måste jag verkligen bli klar med frågeställningarna och välja studier till examensarbetet så jag bara kan börja plöja nästa vecka. Faktiskt riktigt taggad!

  • 125 visningar

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229