Grattis pappor!

Idag är det fars dag och jag får passa på att hylla min far som varit en superpappa under min uppväxt! Framför allt så har han lärt mig så mycket nyttigt och han har gett oss massa minnen för livet. Han sliter hårt med sitt egna företag för att försörja oss och det är nog den arbetsmoralen jag strävar efter. Jag är stolt över att min pappa kämpat för allt han åstadkommit idag, det är den viktigaste läxan han lärt mig. Allt känns så mycket bättre när man går in för det helhjärtat.

Dessutom har jag en helt fantastisk sambo som är pappa till mitt eget barn. Alltså wow, vilket jäkla kap jag gjorde. Han är helt otrolig i sin papparoll och jag känner verkligen hur jämnställt vi har det här hemma. Ibland blir jag mörkrädd när jag ser hur skevt vissa familjer delar upp barnpassningen; pappor (eller mammor) som i princip aldrig
hittar på aktiviteter eller umgås själv med sitt barn, där en av föräldrarna tar nästan all föräldraledighet eller där bara en står för den ekonomiska försörjningen. Jag tar visserligen det som en självklarhet att jag och pappan till mitt barn vill "ställa upp" och peppa varann till att jobba, plugga eller bara få lite egentid, samtidigt som jag utgår från att vi helst av allt vill spendera så mycket tid som möjligt med vårt barn, och ge båda chansen att knyta band och utvecklas på egen hand med vårt barn. Men jag tror inte alla har det på det viset, så jag är himla tacksam att Macke också värdesätter samma typ av föräldraskap som mig. Han är sån himla grym pappa. Han gör så otroligt mycket för både mig och Ludwig, mer än vad han borde. Jag älskar hur han gör det där lilla extra. Ja, jag älskar hela honom helt enkelt. En riktig superpappa.

Ett stort grattis till alla pappor som lägger sin själ i sitt föräldraskap, ni är helt enkelt bäst!

Första gången Macke höll sin son och deras blickar möttes direkt, detta ögonblicket är bland det vackraste jag upplevt.

  • 128 visningar

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229