GOD JÄKLA MORGON

Ludwig vaknade bara 3 ggr mellan 20-06 inatt. Vi är alltså utvilade deluxe. Jag och lilleman lyckades till och med smyga upp innan pappsen och låta han ligga och dra sig i sängen en timme. Vid 7 kom vi in med nystekta amerikanska pannkakor och kaffe, mycket uppskattat. Så det blev en frukost i sängen för hela familjen.

Ludwig har varit på bästa morgonhumöret, hur glad och busig som helst! Så nu inväntar vi en riktig toppendag helt enkelt.
Puss och kram på er allihop!

Vi hade det riktigt mysigt med Ludwigs stjärnsköldpadda imorse, det lyser upp så fint under sänghimmeln. Vi fick den av farmor i doppresent, köpt från Jollyroom. Ett rekommenderat köp!

  • 132 visningar

Gillar

Kommentarer

bolmgren
bolmgren,
Naw vilken mysig start på dagen 😍🙌nouw.com/bolmgren
marcusdotter
marcusdotter,
Verkligen! En bra start på dagem gör så mycket 😍nouw.com/marcusdotter
sofieemmaingrid
sofieemmaingrid,
Åh en sån lampa har Li med, fast hennes är en uggla. Tror det är exakt samma annars, hennes är med från jollyroom och spelar flera olika vaggvisor och naturljud och gör en så fin stjärnhimmel 😍 den har varit himla bra faktiskt, hon somnar så gott till den ☺️nouw.com/sofieemmaingrid
marcusdotter
marcusdotter,
Åh mys! Låter precis likadan, den är underbar! Vi har alltid visorna och ljuset på morgonen och på kvällarna somnar Ludwig till hjärtljuden 😍 den är grym 👌nouw.com/marcusdotter
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229