Geggiga tassar och slöhelg

Sista helgen, sen är det äntligen tillbaka till vardagen igen förhoppningsvis. Jag ska tillbaka till jobbet och nu ska jag baske mig stanna där tills augusti!! Sen ska jag ju vara hemma hur länge som helst, så snälla låt mig jobba nu kroppen. Vi mjukstartar med 75% och en påskvecka, riktigt nice. Jag är grymt taggad på denna påsken, vi ska få igång poolen och sen drar vi vidare mot sommarstugan på västkusten. Det ska bli shopping, shopping, shopping för hela slanten! Mamma och pappa har gett oss syskon en fullspäckad shoppingdag på Väla centrum i födelsedagspresent som vi ska utnyttja nu. Dessutom ska vi till Ullared såklart, jag ska shoppa bebisgrejer och ett stort påskägg till Ludwig. Sen blir det påskfirande, god mat och lekar. Nu hoppas vi på fint väder bara!

Denna helgen blir nog inte alls lika fartfylld. Vila upp de sista batterierna och träffa lite vänner, kanske en och annan fika på stan. Inatt sov jag piss, kunde verkligen inte somna. Jag som brukar himla med ögonen åt folk som har svårt att sova, vanligtvis har jag tagit VARENDA chans jag får till att sova sen jag blev mamma. Men det är väl mycket i huvudet just nu bara. Macke gav mig en otroligt uppskattad sovmorgon så nu är jag ändå människa igen. Har mått så himla illa nu på morgonen men nu har jag knaprat i mig full dos av mina olika piller så nu ska jag nog undvika fler toabesök. Hundpromenad väntar, och sen åker jag in till stan där killarna redan befinner sig. 

Blir ingen skogspromenad i alla fall, Zelda blir geggig om tassarna så det blir duschen efter varje gång (till hennes stora förtjusning).

  • 244 visningar

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229