Frillorna och garderoben blir sommarredo!

Första veckan på halvtid börjar nå sitt slut. Det är sjukt va mycket tid man har över, men denna veckan har jag tyvärr haft ett schema som gjort att jag och Macke jobbat om varann som vanligt. Jag och Ludwig har haft mycket egentid dock, idag t.ex. fick vi frukostbesök av Anni och hennes Mila så då satt vi ute på altanen och njöt av pannkakor och bär (vilket vi gjort flera gånger tidigare denna veckan, börjar bli mer vardag än vardagslyx). Efter det så gick vi en liten promenad och sedan bort till Lindex och passade på att handla på deras rea idag, 30% på ett helt köp! Fin start på dagen helt enkelt. På tal om andra bra klädköp: när jag lämnade Ludwig på förskolan så fick jag så mycket beröm över hans skor från Babymocs. Egentligen är det mer "mysskor" då det bara är ett par mockasiner, men efter att vi tagit en vagnpromenad och sedan handlat lite så glömde jag byta till hans vanliga förskoleskor. Men alla fröknarna blev helt lyriska över dom och jag kände mig ännu mer nöjd över mitt köp. Lillasyster har också fått ett par matchande.

Denna veckan fick jag tag i akuta klipptider, både till mig och Ludwig! Så lilleman är nu nyklippt och imorgon är det min tur. Ska bli så skönt! Så slipper jag tänka på det lagom till mammaledigheten.

Luddes och bebisens skor från Babymocs, hur fina?!

Mycket bad blir det denna stekheta vecka! Tur att förskolan ligger precis bredvid stranden så man kan ta ett spontandopp i kalsongerna när man får feeling. Middagarna avnjuts ibland på terrassen, man får ju passa på nu när det fortfarande går att grilla här hemma. Och Ludwig och jag passade på att ta en förmiddag på stan när vädret var lite svalare en dag. Livet är bra härligt nu alltså!

  • 125 visningar

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229