Fredagsfeeling

Gud va jag längtat till denna dagen; FRIYAY! Första dagen där inget finns på schemat, all veckans städning är redan genomfört (tänkte dock moppa i helgen), det som återstår idag är bara att njuuuta. Och plocka in alla nya kläder i lillens garderob. Jag hann seriöst köpa ännu mer kläder igår på lilla rundan med Linnéa. Denna veckan har typ alla mina inlägg handlat om babykläder och trötthet haha. Jag tänkte slänga upp några av mina favorit-outfits senare. Men idag är jag däremot inte trött! Lillen sov precis som igårnatt sina fantastiska 7,5 timmar med bara 3 uppvak (och 1 timmes härjande ofc). Och just att han somnade tidigt så jag och Macke fick egentid igårkväll gjorde verkligen susen för humöret.

Så idag är jag toppenglad!! Ludwig har redan fått sin morgongröt och nu hugger han in på frukost nr 3. Han vaknade 04:45, åt och tog en kort efter-maten nap innan det var full fart. Så snart ska jag se om han kan ta en liten kort powernap iallafall. Sen ska vi försöka ta en långpromenix med Zelda idag, kanske hittar vi någon som hakar på.

Måste dela med mig av ett riktigt kärleksfullt ögonblick från igår. Igårkväll blev Ludwig övertrött efter allt stojjande, såklart. Vi lyckades inte hålla honom vaken längre än halv åtta men innan dess så försökte Macke få honom på bättre humör. Men det skär ju såklart lite i mammahjärtat så jag kom och sträckte mig efter Ludwig och frågade om inte mamsen skulle ta honom. Och då sträckte Ludde ut armarna mot mig!! Macke kommenterade uppgivet "åh han vill bara va hos mamma".. Jag sa inget för det var säkert inget som var så medvetet från Ludwigs sida, men inombords så hoppade hjärtat av kärlek ändå. Såna där småsaker gör att hjärtat smälter. Jag älskar min familj så galet mycket! Även fast man gnäller om trötthet så är jag så tacksam att jag har detta fantastiska lilla barn som ger mina dagar så mycket energi. Att få bli mamma är verkligen en lyx som jag är riktigt tacksam för.

Vi firar dagen med en fredagsselfie, hoppas alla får en härlig helg!

  • 139 visningar
  • Nära Trossö, Galgamarken-Trossö, Karlskrona

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229