Första huggisen

Trots lite dålig sömn så blev gårdagen rätt great. En lugn förmiddag följt av fika med en gammal kompis, och sedan väntade shopping och middag med småsyskonen. Det var härligt att vara lite barnfri, men jag klarade bara av en dryg timmes shopping, sen fick jag abstinens och var jag tvungen att springa hem till mina killar. Dom hade det superbra såklart, men jag stannade i två timmar och mös med dom innan jag och Erica gick och åt på Stars and Stripes. Som jag längtat att sitta på bästa uteserveringen i stan med en öl, det blev ju inget sånt förra sommaren. Men gud va jag blev besviken på maten. Så tråkigt att dom blivit ett franchiseföretag för nu kan dom inte ens göra burgarna färska. Det började med dressingarna med nu får man till och med kött från halvfabrikat.. Men vi hade trevligt ändå!

Jag tror jag vet varför natten till fredagen var extra tuff. Igår när Ludwig ammade så tuggar han som vanligt till i slutet numera. Men nu kändes det lite taggigt och när jag tittade efter så kunde jag skymta att en liten tand redan spruckit upp. Det var svårt att få med på bild men en liten grop kan man allt skymta. Åh stora killen! Det måste vara det som värkte under natten på stackarn.

Natten till idag var hyffsad. Vi provade med 75 ml NAN pro denna gången. Ludwig sov mellan 22-01 så drygt tre timmar klarade han på raken, yey! Men sen vaknade han en gång i timmen till han tog morgon 06:30. Well well. Idag ska vi dock ha riktigt familjemys! Nu på förmiddagen ska vi ta en runda på torgmarknaden. Efter det ska vi till Marinmuséet med Mackes kompis Pontus och sen ska vi äta med honom på mitt gamla jobb på Skeppsgossen. Då får vi även sällskap av Wictor, Sandra och Stella. Efter det får vi se om Ludwig orkar med ett besök hos farmor på vägen hem, men antagligen räcker det med intryck så en filmkväll med lördagsgodis får duga. Åh va jag är taggad på denna dagen. Hoppas alla får en awesome helg!

  • 155 visningar
  • Nära Trossö, Galgamarken-Trossö, Karlskrona

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229