För alla inseminationsbarn

Imorgon är det val och vi väljer att rösta på valdagen, blir en liten spännande utflykt för hela familjen. Tänk att inför förra valet så fanns inte Ludwig, då var vi mitt igång i vår infertilitetsutredning och visste inte att vi några månader senare skulle genomgå en insemination som resulterade i det finaste vi har idag. Idag är jag säker på vad jag ska rösta, och det kommer inte bli för ett parti som vill stoppa assisterad befruktning. Vi blev inte gravida så som jag hade tänkt, men vi blev gravida. Det är det enda som är viktigt för mig. Kanske behöver vi genomgå detta igen för att få syskon. Att neka andra ofrivilligt barnlösa denna obeskrivliga lyckan endast pga vilket kön de tillhör, det är för mig helt sjukt.

För mig var det en självklarhet att bli mamma, på vilket sätt der än skulle gå till. Jag blir så arg, så ledsen och så upprörd när det finns en så stor del av svenska folket som inte håller med om att andra ska få ha det som en självklarhet. Jag pratar sällan politik med någon mer än Macke och familjen, men det här är något som jag verkligen inte kan hålla tyst om.

Så till alla er som röstat eller tänker rösta på Sverigedemokraterna; hur tänker ni i denna frågan egentligen?! Flyktingpolitik och aborträtt, ja det är också helt sjuka sakfrågor, men hur kan man i sitt sinnes fulla bruk vilja sitta och bestämma vilka som ska få rätten att skaffa barn och inte? Hade jag och Macke levt i ett samkönat förhållande, skulle det då varit fel av oss att vakna upp bredvid världens finaste son varje morgon? Att se han växa upp med oss, välja ut hans kläder varje morgon och höra han berätta sina tokiga påhitt vid middagsbordet varje dag? Det vi nu lever för, det skulle var helt otänkbart om ni får er vilja igenom? De där obekväma minuterna i gynstolen som 9 månader senare resulterade i något så fantastiskt ska helt plötsligt bli något förbjudet för vissa par? Jag mår illa när jag tänker på det, jag får ont i hjärtat när jag ser vad vi fått ut av en assisterad befruktning och hur folk vill stödja ett parti som ska bestämma över denna fantastiska rättighet. Vi och många andra par kan inte få barn utan assisterad befruktning, och det ska inte bara vara "tur" att vi tillhör två olika kön. Det ska var en ren jävla självklarhet.

  • 130 visningar

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229