Firande i massor

Då har jag nyss kommit hem från en supertrevlig examensfest för Hampus på soliga Borgmästarekajen. Tanken var att Mackes mamma skulle vara barnvakt hos oss över kvällen men hon tyckte det passade bättre att han sov i stan. Ja, varför inte lite sovmorgon tänker jag men nu ångrar man sig bittert när man kom hem till ett tomt hus.. Gick in till Ludwigs tomma säng och saknade honom så mycket, men jag får åka och pussa på honom imorgonbitti. Känns knappt värt det att ha nattvakt längre, förut kunde det vara skönt med en natts sömn men nu när han sover okej så saknar jag bara honom så himla mycket. Jag är sjukt tacksam att jag har lilla vovven här att skeda med i sängen iaf. Macke stannade såklart kvar en stund i stan och passar på att ha det trevligt med kompisarna.

Igår hade vi en underbar födelsedag för Macke förresten. En riktig frukostbuffé i solen här hemma, massage och brunnsbad i Ronneby, lunch på Äggaboden, poolhäng hos oss och till sist middag på Freigeist. Han verkade vara himla nöjd med dagen, så skönt!

Nä nu ska jag minsann äntligen sova gott. Imorgon är det på att igen då det väntar ny examensfest med samma härligt folk från idag, och då ska vi dessutom ha med Ludde. Hoppas vi slipper regnet bara!

  • 107 visningar

Gillar

Kommentarer

linarebecka
linarebecka,
Så fuskigt med egen pool! 🙈 goals. 😜❣️nouw.com/linarebecka
marcusdotter
marcusdotter,
Ja det ska bli underbart denna sommaren 😍👌🏻 sjukt mycket jobb dock, tur det är Macke som sköter allt 🙈 men ni har väl plats på er tomt, bara att gräva? 😂👏🏻nouw.com/marcusdotter
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229