Feber och förskolekänslor

Ena sekunden mår jag bäst, inget kan bli bättre. Andra sekunden kommer något jäkla bakslag. Igårkväll innan jag slutade fick jag extremt ont i huvudet, mådde illa och fick ont i magen. Nu inatt har inte varit bättre. Ludwig har vaknat titt som tätt som vanligt och jag själv har jag legat och frossat. Känns en aningen bättre nu men termometern visade 37.9, för lite för att sjukanmäla sig på tycker jag men för mycket för att man ska känna sig något annat än kasst. Åh, jag som va så taggad på denna lönefredagen.

Igårförmiddag hade jag inga känningar av feber, då var vi i Pingstkyrkan och busade och sjöng sånger (hoppas verkligen inte jag smittade någon). Vi började gå för nästan ett år sen när Ludwig var ca 4 månader. Han har alltid varit himla överaktiv och har svårt att sitta still, ska helst fram och pilla på Carinas gitarr. Men nu är han så himla lugn och med i alla sångerna. Klart han inte vill sitta i mitt knä för länge men det räcker att han bara står ett steg ifrån mig i ringen så kan han stå där hela sångstunden. Ska vi upp och dansa så börjar han direkt med sina dance moves, ska vi stampa fötterna så gör han det, samma med klappa händerna. Han skrattar och ler igenom alla sångerna och jag blir så varm i hjärtat när jag ser honom där. Och när han leker med de andra barnen, han har blivit bättre på att inte kasta sig över det som andra leker med utan står väääldigt tätt till de som leker med en bobby car eller dockvagnen. Så fort dom tröttnat och springer iväg, kastar han sig över grejerna. Gulle! Älskar att se honom leka med barn i sin egen ålder. Ska försöka tänka på det sen när man ska lämna iväg honom till fsk i höst, för fyyyy vad tufft det kommer vara att se folk man inte känner ta hand om honom.

Jag har inte pratat med Macke om detta, men jag känner mig nu i princip fast besluten att inte tacka ja till någon annan plats är vårt första handsval. Om det så ska ta till han är 3 år gammal så får vi pussla ihop det, för där jobbar Mackes faster som jag litar på till 100%. Det hade kännts så mycket mer betryggande att i alla fall ha en på småbarnsavdelningen som man känner, än bara randoms. Dessutom känner vi två barn som ska börja där strax innan Ludwig så det tror jag hade hjälpt honom jättemycket att se så många som han känner när han väl ska skolas in. Åh hoppas hoppas!!!!

Nä nu ska jag väl ta mig en kopp kaffe och be till gudarna att jag klarar mig genom denna dagen. Jobbar bara 8 timmar idag och 6 imorgon så det ska man väl förhoppningsvis kunna kämpa sig igenom.

  • 416 visningar

Gillar

Kommentarer

bolmgren
bolmgren,
Hoppas du mår bättre imån 😊nouw.com/bolmgren
marcusdotter
marcusdotter,
Tack snälla 😍nouw.com/marcusdotter
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229