Färdigsemestrad

SÅ JA, back in business. Jag har seriöst njutit sönder av semestern. Alla bekymmer har varit som bortblåsta och jag har nästan glömt alla små och stora hjärnspöken som legat och tryckt som en tjock dimma under senaste tiden. En vecka gick såklart jättefort och önskar jag haft mer. Jag var ändå rädd att det skulle bli för mycket av det goda och att ångesten skulle bryta ut, det är ju när jag varit hemma med Macke och Ludde som sorgen över missfallet slagit till, sen så mycket annat därtill också. Men det har varit så roligt att bara få umgås med killarna och dom har fyllt på energin med både kärlek och skratt.

Gud, va bra vi har haft det! Jag älskar att vara i sommarstugan i Skummeslövsstrand. Så otroligt nära till både Båstad och Halmstad, och allt därtill. Dessutom är det bara en kort utflykt till både Göteborg, Helsingborg/Helsingör och Ullared. Vi har också hunnit med att njuta på hemmaplan nu under Skärgårdsfesten. Både jag och Macke har festat till det under helgen, så vissa kvällar har jag haft egentid med Ludwig. I lördags hade jag bjudit över ett par gamla kollegor så då satt vi tillsammans med Macke och drack några öl när Ludde somnat samtidigt som vi lyssnade på Zara Larsson från balkongen.

Vi har många fina stunder att se fram emot fastän semestern är över. Nu i augusti har vi många hegplaner och i oktober börjar ny långledigt för min del.

  • 108 visningar

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229