Eye of the tiger

Usch va dålig jag är på att hålla bloggandet uppe. Fy mig.

Men nu har några veckor hunnit susa förbi och jag är redan i vecka 28, hejsan håsan! Åh va det har börjat kännas på riktigt på sista tiden. Mannen har byggt spjälsäng och till och med bäddat i ordning, och vi har tvättat fullt med bebiskläder också. Gud va tårarna rann när jag stod och hängde blöta babystrumpor över hela lägenheten. Ska vårt egna lilla pyre verkligen ha på sig allt detta? Herregud va man längtar!

Vi har även fått igång lite annat här hemma, nu är badrummet i rullning så vi ska bara få en sista offert och ett datum. Tyvärr kan det bli så att det krockar med knoddens ankomst men det får bli lite kaos helt enkelt. Och troligtvis travar vi ner de 200 metrarna till mina föräldrar och bor där om det skulle krisa, kan faktiskt bli skönt att få lite hjälp med vovve och bebis om det skulle vara så.

Och tacka vet jag vår snålsommar och vårt hard work! Älskade M kortade ner sin semester till 1,5 ynka vecka för att få in mer pengar till renoveringsbudgeten. Sån kämpe! Nu behöver vi inget tråkigt renoveringslån minsann. Nu när jag tagit på mig en hel del extra lördagar i höst på apoteket så blir det nog banne mig en ny soffa i vinter med. En underbart skön soffa som jag kan ligga och amma i hela dagarna, aaaah!

Jag väljer att fokusera på det positiva denna kväll, och tänker inte göra det till ett himla gnällinlägg som vanligt. Har haft en del motgångar på sistone också som nästan tagit musten ur mig, men nu vill jag bara försöka skaka av mig den skiten och fortsätta framåt. För nu jäklar ser man ljuset i tunneln! Mindre än tre månader till bf, thijooo!

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229