En till kanske?

Pop-pyjamasen på, gräddbollar i magen, Netflix bredvid en nysövd Ludwig. Så fort Macke kommer in från sin löprunda och kryper ner med oss i sängen så är fredagsmyset komplett.

Kvällen har annars spenderats med Malin och Jimmy och deras nykläckta dotter Saga. Helt ljuvlig. Snällare flicka får man leta efter. Så himla mysigt att sniffa på en riktigt liten spädis, mammakänslorna bara sprider sig i hela kroppen. Nästan så man blir sugen på en till. Fast det gick faktiskt bättre än vad jag trodde, jag trodde vi skulle sticka hem och försöka nu på direkten men alla minnen från hur livet var för ett år sen kom snabbt tillbaka. De var härliga men intensiva minnen, och inget som går ihop med den vardagen vi har nu. Nä, om vi ska kunna vara bra föräldrar till Ludwig också, samt försöka skrapa ihop all sömn vi behöver med lillemans inbyggda väckningsklocka på nätterna så får vi nog vänta ett tag till. Även om längtan till dagen vi kan ge Ludwig ett syskon är enorm.

Så himla vacker tjej, jag minns inte att spädisar såg så här flawless ut. Gose!

Fick även en jättefin examenspresent av Jimmy och Malin, sex vackra vinglas, en skumpa och mumsig choklad. Så himla snällt!!

  • 244 visningar

Gillar

Kommentarer

marcusdotter
marcusdotter,
Eller hur?! Har de liksom vart så små en gång? 😍nouw.com/marcusdotter
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229

Update: amning

Jag tänkte uppdatera lite om hur vår amning ser ut här hemma nu. För bara någon månad sen så hade jag nämligen lite smått panik hur det ska gå när jag börjar praktisera då jag ammade 1-2 ggr mellan varje mål mat, samt var eller varannan timme på natten. Dock började jag känna av en ordentlig minskning i produktionen så jag tog min chans att glesa ut amningen.

Så jag bara trappade ner. Drog ner det till 1-2 gånger om dagen plus ett par nattamningar på nästan direkten. Jag förväntade mig ett himla tufft jobb med hemsk mjölkstockning men jag blev förvånad över hur smidigt det gick. Jag tror jag hittade precis rätt tidpunkt att dra ner på amningen.

Idag nattammar jag endast i princip, och det funkar jättebra så det kommer jag fortsätta med så länge det bara går. Återigen är jag tacksam över hur galant det har gått att amma mitt första barn, det är inget jag tar för givet.

  • 145 visningar
  • Nära Galgamarken-Trossö, Karlskrona

Gillar

Kommentarer