En styck timmes egentid

Godmorrn! Ludwig har legat och dragit sig från strax innan 05 som vanligt. Hjälpte inte att vi satt uppe och lekte till halv elva igår. Så att försöka hålla honom vaken en timme extra hjälpte ingenting. Blev lika mycket uppvak inatt och närhetsstunder. Men men, tur att han är så himla mysig.

Jag och Macke unnade oss faktiskt en liten barnfri stund igår ändå! Min familj håller på att flytta till Växjö så dom är inte här så ofta, och mamma ville gärna ta Ludwig en runda på stan. Och han somnade tydligen direkt då han sov lite dåligt hela dagen, så jag och Macke passade på att ta lite egentid medans mamma hade Ludwig. Det kändes jättekonstigt att gå runt utan vår bebis. Vi sicksackade genom stan, gick till parken och kollade Recycling fashion show. Sen dog mins mobil och jag fick lite panik (fastän mamma kan nå Macke) så vi gick hem efter det hehe. När vi kom hem så hade Zelda börjat löpa under den korta tiden så vi fick ta ett snabbt städryck och sen satte vi oss på balkonngen i några minuter innan vi gick ner till Stumholmen. Så skönt att bara få vara, jag och Macke, om så bara för en jättekort stund.

Idag är sista dagen på semestern och det känns tufft, men också spännande med allt nytt som väntar. Jag hade tänkt att sitta med examensarbetet lite redan idag men jag känner mig fortfarande halvkrasslig så jag öaddar batterierna till någon kväll när jag mår bättre. Nu blir det kaffe sen hundpromenad eftersom Macke ska få en sista sovmorgon tänkte jag.

  • 174 views
  • Near Galgamarken-Trossö, Karlskrona

Likes

Comments

Write a comment...
IP: 82.99.3.229