En sån där top notch dag

1,5 års-koll på BVC med sprutor trodde jag skulle bli en jobbig dag men jag hade nog den bästa dagen på min mammaledighet. Vi tog en tidig promenad i det fina vädret, och nere på stranden så var det redan barn som badade kl 08. Hem och äta mellis, sen tog vi bussen till nyöppnade Busfabriken tillsammans med Vidar och Vigo, med mamma och pappa. Och jäkla skoj vi hade. Barnen stormtrivdes och vi lika så. Man svettades som en gris, men det var det värt. Ludwig flög upp på alla klätterväggar chokerande nog, jag hade riktigt kämpigt att klättra efter måste jag säga (klumpig som jag är). Men dit går vi definitivt igen, det var så galet skoj och renoveringen har blivit otroligt bra!

Ludwig sov sen gott på vägen hem, och efter det satte vi oss på soliga innergården med kaffe och chokladbollar (som Macke bakat), där sedan Elias kom och joinade oss. Ludwig sov inte länge, utan skulle upp och springa efter hunden istället. På vägen till BVC hälsade vi på farbror Anton som rev en ställning, och sedan var det dags för 1,5 års-kontrollen. Han hade ökat 1 kg från sist, vägde nu 11,88 kg och var 84 cm lång. Inte konstigt att stl 80 börjar bli lite tight. Sprutan gick bra, han blev ju ledsen men känns som inget kan mäta sig med 3 månades-vaccinet. Det var hemskt, han blev blå och fick andnöd och jag med min dåvarande sömnbrist kunde inte alls tackla det bra. Såååå allt annat än det tycker jag går galant. Hans utveckling gick också bra, även fast han har svårt att babbla och "göra konster" framför folk han inte känner. Men klossarna staplade han fint medans läkaren undersökte honom.

På kvällen åkte vi ut till Ramdala och åt mat hos Otto och Kattis. Zelda och Ludwig trivdes som bara den ute på deras stora tomt. Lagom tills vi kom hem kom min pappa på ett snabbbesök, och med det så avslutades vår toppendag. Idag hoppas vi på en minst lika bra dag!

  • 244 visningar

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229