En sån där dag

Förra veckan flöt på som vanligt. Jobbet har hållt mig sysselsatt och får mig faktiskt på bra humör nu senaste tiden. Jag trivs himla bra med mitt jobb och känner faktiskt en mening med att ta mig dit varje dag. Ibland är det tufft och slitigt men nu har vi ett bra flow med allting på apoteket och man kan fokusera på allt det roliga. Det är precis vad jag behöver just nu, så man kan komma hem på kvällarna med positiv energi till familjen. På våra lediga dagar vill jag gärna inte sitta sysslolös, då kommer de jobbiga känslorna jag försökt förtränga de senaste veckorna. I helgen kom precis de känslorna som en våg. En ledig lördagkväll närmade sig och jag började få panik av att inte ha någon "distraktion" inplanerad. Försökte acceptera att bara ha en lugn familjekväll som vanligt men just då så gick det inte. Jag satt och lekte med Ludwig som vanligt och kunde inte skaka av mig tankarna om honom som storebror. Det var ju så jag hade börjat se honom som, och nu ska han inte bli det innan sin 3-årsdag. Nu är jag bara en "enbarns"-mamma igen, det känns som jag inte bara förlorat det där fina vi väntade på, utan även en del av min identitet. När tårarna väl kom så kunde jag inte stänga av dom. Jag bad Macke ta med Ludwig till farmor och så satt jag bara i sängen och grät, och grät. Och grät. Jag har nog aldrig gråtit så många timmar i streck under hela livet. Det blev en mindre lyckad lördagskväll om man säger så.

Men det var väl det man behövde tror jag, få ur sig lite känslor när man bara kör på som vanligt annars. Senaste veckan har vi hälsat på i Växjö, anordnat ölprovning för pappa, åkt till Kalmar, gått på biodejt och träffat kompisar. Midsommar är planerad och tror den kan bli helt okej. 


  • 124 visningar

Gillar

Kommentarer

mammashus
mammashus,
Känner så igen mig i det du skriver. Skickar all min styrka till dig/er! ❤️
nouw.com/mammashus
marcusdotter
marcusdotter,
Tack snälla, läste om din historia nu, så mycket mer gripande den här gången. Så skönt att man får höra att du upplevt detta hemska på liknande sätt även om jag önskar du/vi hade sluppit fram början. Kram 💕nouw.com/marcusdotter
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229