En livmoder mindre

Vår Zelda har hamnat på djursjukhuset i Läckeby och vårt hus känns så tomt utan henne. Efter världens längsta kväll/natt i torsdags så visade det sig att hon hade livmoderinflammation och har nu opererats. Tydligen så hann det ske ett litet läckage ut i buken, antagligen var det sån stor inflammation så den hann brista när de plockade ut den. Så nu går hon på 6 olika antibiotika för att ta död på alla bakterier som han komma ut i kroppen, och vi sitter och bara väntar på att tiden ska gå utan att en infektion bryter ut. Hon ligger fortfarande inlagd och kommer göra det ett tag till. Älskade vovve!

Vi ber till högre makter att hon blir bra igen! Igår var världens längsta dag och jag hade svårt att hålla tillbaka tårarna när någon frågade hur det var. På kvällen skulle vi gå på invigningen av nya restaurangen Smoke ihop med Olof, Jessica och deras Nathan. Tyvärr kände man sig inte alls i form även om jag varit jättesugen på att gå dit hela veckan. Allt kändes bara skit. Maten var skit, servicen var skit (förståeligt när det är nyetablerat) och Ludwigs humör var inget bättre. Han ville inte sitta still på de dåliga stolarna/bänkarna, "barnmaten" var alldeles för stark och han stack sig på de vassa grillbesticken. Absolut inget bra barnställe så jag och Ludwig gick en stund till lekparken och återvände sedan med en korv. Så en liten stund fick vi sitta och umgås, men man var sjukt disträ och säkert sämst sällskap. Inte den mest lyckade kvällen helt enkelt.

Idag väntar försenat kalas för Macke här hemma, återigen inte taggad men nu vet vi i alla fall att Zelda är stabil och idag ska veterinären ringa med en till update. Vi får helt enkelt tänka positivt och hoppas på det bästa. Hoppas ändå att dagen blir bättre än igår!

  • 131 visningar

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229