En dag med Ludwig

#denstorabloggutmaningen @namnoribebisen @bolmgren

Ludwig vaknar någon gång mellan 05:30-07:00, men oftast mellan 06:00-06:30. Jag brukar amma sista gången på natten vid ca 05, men annars så ammar jag honom när han vaknar. Lite bus i sängen, kanske delar vi en smörgås men annars blir det blöjbyte och rena kläder på innan frukosten vid ca 07:30. Ludwig får nästan alltid någon form av äpplegröt som jag brukar bunkra upp med. 

De flesta av våra dagar innehåller oftast två av dessa aktiviteter: fika, städning, handling eller babyaktivitet. Så på förmiddagen brukar vi roa oss med något av dessa, och på eftermiddagen något annat. Runt lunch (ca 11) så går vi hundpromenad och sedan brukar jag mata Ludwig. Emellan detta så busar vi mycket, lyssnar på musik och dansar eller hänger i selen. Jag brukar kunna ha rätt lätt att anpassa Ludwigs vilor (2 st) och hans mål mat (ca 3-4 st) beroende på vad vi hittar på. Hans sista vila tar han vanligtvis runt 14 och det brukar vara den längre (ca 1-2 timmar). Han brukar vakna strax innan eller strax efter Macke kommer hem och då sätter sig dom oftast och busar eller går till någon lekplats medans jag pluggar till ca 18. Sen har vi familjemys eller träffar kompisar. Ludwig får sin flaska ersättning med Forlax mellan 19-20 och somnar någon halvtimme senare.

Dessa underbara dagar har snart nått sitt slut. Macke kommer hem om en vecka vilket bara är positivt nu när jag pluggar, men om drygt en månad så är det inte jag som styr Ludwigs dagar längre. Då är det grabbarna som styr när jag går på praktik. Känns tufft, spännande och döläskigt.

  • 108 visningar

Gillar

Kommentarer

Saraangelicas
Saraangelicas,
Vilken sötnos!nouw.com/saraangelicas
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229