Efter regn kommer solsken

Puuuuh! Känner mig lättad över att Ludwigs mage inte hade några som helst problem inatt. Jag skulle på tjejkväll igår och var nära att ställa in då jag var så orolig över att lilleman skulle få en lika hemsk natt. Men Macke låg i med magmassagen och det blev ingen smärtsam natt alls (bara vaknade för mat 5 ggr som vanligt), så jag är himla glad att jag kom ut på en första kväll med kompisarna sen Ludwig kom. Vi åt burgare och drack milkshake, mums! Det blev även ett glas vin efter maten, woopwoop. Jag är dock glad att jag drack alkoholfri öl till maten för Ludwig skulle ta morgon vid 04:45, lite segt att va småbakis då.

Ikväll är det Mackes tur att få egentid. Han gick nyss och tog en öl med en kompis medans jag sitter i soffan med Zelda och tittar på Californication. Snart ska jag krypa ner i sängen bredvid Ludwig och hoppas att han klarar sig från magont. Jag tror det är rikliga gaser som spökar och ska försöka ge Minifom ett försök till. Såg att vår förra flaska gått ut så imorgon ska jag gå och köpa en ny. Vi har även planerat att dra till Långö och spela volleyboll och hänga på stranden med några av mina kompisar. Kommer bli gryyymt!

Behöver jag säga att jag älskar Mackes semester? Jag ska erkänna att vi haft det lite jobbigt dom här dagarna när Ludwigs mage varit kaos men det är inget som vi inte vet att vi klarar tillsammans. Vi vet båda två att det bästa för Ludwig är att vara ett team, även om man verkligen tappar allt hopp när ens lilla älskling mår dåligt. Tur man är upp över öronen förälskad i sin underbara familj så man lyckas komma över allt skit som drabbar en. Älskade killar!

  • 230 visningar
  • Nära Galgamarken-Trossö, Karlskrona

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229