Dop och fars dag

Ännu en helg förbi. I lördags fick vi middagsbesök av Otto och Kattis dom också blev till en spelkväll. Igår var det fars dag och dags att hylla vår vardagshjälte! Jag och Ludde gav Macke frukost på sängen och en ordentlig sovmorgon. Ludde vaknade första gången 04:30 och vi gjorde morgon där strax efter 05 så pappsen fick sova ända till halv åtta. Jag och Ludwig gjorde en teckning som vi gav Macke när vi väckte han. På teckningen hade jag gjort ett litet brev om att Macke skulle få en hotellövernattning och middag i Kalmar på fredag, bara jag och han. Dold agenda är ju att vi ska upp på morgonen och besöka IKEA så vi kan göra en stor beställning lagom till flytten. Vi har testat att åka runt här och kolla mäbler med Ludwig och det är lättare sagt än gjort, så nu blir det bara jag och Macke. Ska bli skönt att få lite beställt.

Det blev mysig förmiddag där jag till och med fick egentid när Macke och Ludwig fikade och tog en promenad med Hampus. Så skönt, då hann jag se nya Outlander medans jag gjorde en djuprengöring av ansiktet plus en mud mask och en behandling av tänderna. Då blev man fräsch lagom till dopet av lilla Louie. Är så glad att jag och min familj fick vara med om denna fina tillställning. Linnea var ju en av dom första som kom och hälsade på Ludwig efter han föddes, och nu är det hennes lilla son som stjäl all fokus. Så mysigt!! Macke blev lagom bebissjuk, det var hans första gång som han träffade den lilla parveln. Himla mysig dag helt enkelt.

Vår lugna vecka är nu förbi och nu är det nytt tempo! Det behövdes en sån vecka men nu ska det bli skönt med lite mer aktiviteter. Imorgon väntar en lång dag innan ridlektionen, sen på onsdag ska jag upp till Kalmar på utbildning, sen väntar långhelg då vi som sagt ska till Kalmar (igen). Även Växjö och Huseby julmarknad ska vi hinna med och om vi hinner och orkar drar vi till Ullared på söndag. Skönt med massa skoj att se fram emot!!

  • 244 visningar

Gillar

Kommentarer

MARREEKHOLM
MARREEKHOLM,
Snygg jacka du har 😊nouw.com/marreekholm
marcusdotter
marcusdotter,
Tack snälla, älskar den med 😍🌸nouw.com/marcusdotter
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229