Det bästa med att vara förälder

Känner att jag får pumpa på med inlägg nu när jag hamnat lite efter med den stora bloggutmaningen. Men det är så himla intressanta ämnen så jag ska försöka hänga med. Och nu har jag en hel del att göra denna veckan med!

Denna gången står jag dock lite tafatt med att komma på vad jag ska skriva. HUR i hela friden ska jag kunna välja ut det bästa med att vara förälder?! ALLT är helt jäkla underbart. Till och med tillfällena man står och gråter av orkeslöshet är fantastiska för jag känner hur jag bara älskar mitt lilla barn av varenda lilla cell i hjärtat. Nu är man sådär bultande svag av kärlek, som en tonårscrush fast tusen gånger om! Så det är nog en av anledningarna; hur underbara de tuffa stunderna är.

Dessutom alla nya upptäckter. Nu får jag helt plötsligt göra allt igen för första gången, genom Ludwig. Man blir liksom pånyttfödd och allt jag hittar på med min egna familj känns som en helt annan grej nu, det är så jäkla häftigt. Längtar efter alla upplevelser och resor vi ska genomföra tillsammans.

Det som jag känner extra starkt inför är att se honom utvecklas. Att se honom bli en alldeles egen liten individ är sjukt coolt. Vaf som än händrr så kommet jag och Macke finnas på första parkett när Ludwig växer upp. Tror vi båda känner samma pirr i magen och tar varann i hand inför den bästa föreställningen i våra liv.

  • 80 visningar

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229