Den betydelsefulla sömnen

#denstorabloggutmaningen @namnoribebisen @bolmgren


Men åh, får ångest av dagens ämne. Hahah nä men jag har en helt annan syn på hur viktig sömnen är nu och innan barn. Förr i tiden ville jag sova 8 timmar per natt och gick jag och la mig mindre än 7 timmar innan klockan skulle ringa så fick jag nästan panik över att jag skulle få för lite sömn.


ha

hahahhshahah

hahahahhahahah

HAAAAAAA!!!!!!!!!!!


Nej men skämt åsido så Sömnen har varit som jag förväntade mig, tuff som fan, men man kan få hyffsade nätter också så det är bara att ta vara på dom. Det tog mig några månader att känna av tröttheten och sen ytterligare några månader innan jag lärde mig leva med den. Sömn är en dygd, och man behöver inte alltid få flera timmar i sträck för att klara sig. Någon timme här, ett par där och en stund på dagen är inte så illa ändå. En period blev jag frustrerad varje gång Ludwig vägrade sova på nätterna, men nu ser jag det som lite extra egentid mellan oss.


Självklart hade jag nog velat få mer sömn, men det finns säkert folk som har det värre. Det är ju sånt här man får räkna med liksom. Sen verkar det finnas många bebisar som sover bra så det är nog inte alla som har det tufft. Sömnen är såklart superviktig, men det är verkligen inte så farligt att få utspridd sömn som jag trodde. Jag får nog på de flesta dygnen 6-7 timmar sömn nu för tiden, fast inte så sammanhängande. Men det gör inget! Och får man någon dålig natt då och då så får man ta det lungt den dagen eller vila när sambon tar en fika med bebis. Vi ska ju dessutom få en natt på hotell om två veckor där vi (förhoppningsvis) ska ladda våra batterier. Det ska bli NICE (och så jobbigt på samma gång).


Alltså vilket flummigt inlägg, sorry. Jag har faktiskt inte så mycket vettigt att tillföra känner jag heheh. Mer än att "ger livet dig citroner, gör lemonad". Har man tuffa nätter, gör det bästa av det!

  • 104 visningar

Gillar

Kommentarer

bolmgren
bolmgren,
Bra inlägg 😊 så sjukt fin bedset 😍nouw.com/bolmgren
marcusdotter
marcusdotter,
Tack 😄 köpt på ullared för 89kr 😍👌🏻nouw.com/marcusdotter
kompassvisaren
kompassvisaren,
Vilket bra inlägg! Behövde den peppen nu när sömnen typ inte existerar.. "Ger livet dig citroner så gör lemonad "!nouw.com/kompassvisaren
marcusdotter
marcusdotter,
Åh va kul! Ja jag har märkt att man behöver tänka så istället för att leta lösning eller undra när det ska sluta. Även om vi har varsina små grabbar som inte sover så bra så får vi ju aldrig tillbaka denna tiden, då får vi försöka hitta sånt som underlättar vardagen, för det känns inte som nätterna går att påverka så mycket när man provat typ allt 😅😁nouw.com/marcusdotter
marcusdotter
marcusdotter,
Vi får peppa varann efter tuffa nätter 😍nouw.com/marcusdotter
kompassvisaren
kompassvisaren,
Helt rätt! Så klokt sagt!nouw.com/kompassvisaren
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229