Dags för sprutor

Idag blir Ludwig 3 månader. Vilket betyder vaccination dagen till ära. Jag visste att det här skulle bli jobbigt för mig att se honom få ont men jag ville hålla tillbaka tårarna för hans skull. Det gick ju jävligt bra... Not.

Herregud vad jobbigt det var. Och vår BVC-sköterska tyckte inte det var lönt att ta båda samtidigt, fast jag frågade. Ludwig blev jätteledsen av första, han gjorde ett av sina vanliga vrålskrik och tårarna rann en del på mig men när han hämtat sig lite var det lugnt. Han fick lite mat innan det var dags för nästa. Herre-gud va han skrek. Det där röda i ansiktet övergick till blått och till och med sköterskan blev orolig att han ibte fick luft. Dom där sekunderna innan han tog ett andetag efter skriket kändes hur långa som helst. Min förlossning kändes snabbare. Här sprutade verkligen tårarna på mig. Jag har nog aldrig förstått hur jobbigt det faktiskt känns att se sitt barn få ont. Det här låter kanske superfjantigt och som en piss i havet för vissa men detta var ingen rolig upplevelse. Men jag är stolt över oss och särskilt lilleman som mår så mycket bättre nu (men är fortfarande lite ledsen). Idag blev drivet till att skydda honom så himla mycket större, och jag insåg vilken jävla hönsmamma jag kommer bli haha.

Sköterskan tyckte han reagerade ovanligt starkt och trodde han var extremt smärtkänslig, och att detta kanske har varit lite boven i hans magproblem. Känns som vi kommer få en riktig cry-baby kanske, stackars plutt.

Mina killar! Jag kommer alltid kriga för er skull!

  • Bebisen
  • 136 visningar

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229