Dagens smutstvätt

Det här blev dagens outfit för lilleman. Eller ja, skulle bli. Ni kan ju gissa hur länge den höll... Jag fick i princip på dregglisen och hann halvvägs upp på stan innan den var dyngblöt så då åkte den av. Och då kom världens spya upp istället. Så det blev en kort runda på stan innan vi skulle hem för klädombyte, men som "tur" var så var inte Vigo heller på shoppinghumör. Så jag och Linnéa fick kasta in handduken efter en halvtimme. Tur med sällskap som sitter i samma båt ändå.

Jag och Ludwig hade en trevlig eftermiddag ändå. Han sov inte mer än 20 minuter totalt på 8,5 timme men då han sov så bra inatt så gick det bra ändå. När Macke slutade så åkte vi och tittade på utemöbler och tog en fika hos höggravida Sara och Benjamin (hennes man Mattias jobbade). Vi lämnade en blöjtårta till bebisen och Benjamin fick en liten 2-årspresent då han fyllde år förra veckan. Så mysigt att ses! Nästa gång kommer det definitivt finnas en liten bebis med i bilden, jag känner på mig att den kommer redan i helgen.. Ska bli spännande att se!

Efter all vakentid och lek hos Benjmin så slocknade Ludwig redan vid halv åtta. Lite väl tidigt, gissar på en lång natt men det är det värt! 5 minuter senare stod nämligen Macke redo med sin hemliga middag; ryggbiff, pepparsås och hasselbackspotatis. Mums! Jag unnade mig en öl till maten (eller ja en halv). Vi kan räkna gångerna jag och Macke fått äta tillsammans med en hand, jag tror detta var tredje eller fjärde gången. Jag minns på nyår när vi fick kasta i oss vår trerätters med oxfilé (som vi unnade oss för första gången) medans den andra tröstade stackars Ludwig med magont. Det är så otroligt lyxigt att få äta ihop och bara prata om ens dag och fokusera på varann.

Nu har Ludwig precis fått en runda mat till och jag ska ta det lungt i soffan liten stund innan jag får krypa ner jag med för att försäkra mig om lite sömn. Så härligt med fredag imorgon!

  • 144 visningar
  • Nära Galgamarken-Trossö, Karlskrona

Gillar

Kommentarer

alskadeunge
alskadeunge,
Det var en fin outfit så länge den vara 😊nouw.com/alskadeunge
marcusdotter
marcusdotter,
Åh tack! 😍nouw.com/marcusdotter
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229