Dagens namnsdag: Markus

Okej, utvecklingsfasen är inte riktigt över än. Ludwig somnade halv nio igårkväll och två timmar senare var det dags för närhet igen. Han fick lite mat och sen satt Macke uppe med honom i 1,5 timme så jag fick lite mer sömn. För sen var det min tur att hålla om honom medans han sov. Men som man försöker att lägga ifrån sig honom. Gång på gång på gång. Men icke. Macke gick upp 04:40 så då fick jag vaket sällskap i alla fall. Sen lyckades jag komma loss från Ludwig strax innan 06 men nu är jag fast igen haha. Hann städa och hänga lite tvätt, och skulle precis hälla upp en kaffe innan man blir inkallad av plutten igen. Jag funderar på att dra på mig selen men det känns som för mycket jobb för en kaffe. Plus att man har det väldans mysigt här med sitt hjärta sovandes på sig.

Idag är det veckohandling som gäller som vanligt. Jag ska ha massa dryga saker som kommer rensa mammapenningen nu direkt; borrmaskin, dammsugarpåsar, tre olika batterier, allt i toaväg, köksredskap och blablabla... Men det är klart att man ska inhandla sånt också.

Och just det! Idag har min stora älskling namnsdag, så grattis till honom! Det är Markus idag så även min far får jag väl passa på att gratta. En kaffe och kaka kanske man kan skrapa fram som firande.

En riktig testosteronfylld Markus-bild från några år tillbaka. Roligt nog vann min gamla far denna matchen löjligt lätt. Dåligt Macke P.

  • 134 visningar
  • Nära Galgamarken-Trossö, Karlskrona

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229