Dagens kid & storkok

Body och hängselbyxor från Kappahl/Newbie och baskern beställde pappsen från AliExpress hihi. Ikväll är vi bjudna på middag hos mina kompisar Rebecca och Daniel, och Daniel är en riktigt gubbig kille så vi ska försöka matcha honom idag.

Imorse har vi haft riktigt storkok här hemma, allt till Ludwig. Vet inte riktigt hur frysen ska räcka till så jag får väl dela ut barnmat på stan... Nu närmar sig hösten med så då kommer det bli fullt med rotfrukter att göra grytor på! Just nu drunknar man i ffa äpplen, både mina föräldrar och Mackes faster med familj har gett oss hur mycket som helst. Så idag kokade jag dels äppelgröt och dels äpple/plommonpuré då vi fick gott om plommon av Mackes faster med igår. Det var lite trixigt att skala plommonen (tänkte att jag skulle köra dom i ugnen först men det orkade jag inte) men det behövdes inte så mycket. Jag vet inte hur Ludwig reagerar på plommon så jag körde bara i 6-7 plommon till den drygt dubbla mängden äpplen så får vi se vad hans mage säger. Mango och banan är sånt jag provat förut med dåliga resultat, men äpple verkar faktiskt gå hyffsat. Det blev även en kastrull potatis med broccoli och ärtor som jag hoppas går hem hos lilleman.

Har ni fler tips på vad man kan ha i främst gröt/fruktpuréer så hjälp mig gärna. Vågar man ha i bär eller blir det för surt?
  • OOTD
  • 102 visningar
  • Nära Galgamarken-Trossö, Karlskrona

Gillar

Kommentarer

Sandrajenny
Sandrajenny,
Päron är poppis har ja hört 😍nouw.com/sandrajenny
marcusdotter
marcusdotter,
Jaa tack! Dom hade fullt med päron igår också men dom va inte barnmatsready än, men om en vecka kanske jag kan palla lite 😍 ska absolut provas 🙏🏻nouw.com/marcusdotter
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229