Dagens kid och lördagsgöra

Kofta och halsduk från Zara, tröja, mössa och leggings från Mini Rodini. Uggsen är köpta på second hand. Vårig och härlig klädsel!

Men ÅÅÅÅÅH SÅ GÖTT att bre ut sig i soffan efter denna hektiska jobbdag. Herregud va många lördagsshoppare vi haft. Ludwig sover, Macke är ute med hunden och jag njuter av lugnet och den gassande solen. Kanske ska man ta och avnjuta en kaffe på den inglasande balkongen..?

Imorse fick Macke egentid när jag och Ludwig var på babysimmet. Min mamma hängde med och tittade på, så kul. Och nice att få duscha ifred medans hon klädde på Ludwig. Ikväll väntar mellomys men även en fest hemma hos ett par kompisar. Vi försöker komma fram till vem som ska gå men ingen verkar sugen haha. Det är ju så kul när man kommer iväg bland lite folk men det är så jobbigt att lämna bubblan här hemma så vi får se hur det går. Sen kan man väl inte missa finalen nu när man väl följt mello detta året.

Skulle ta en solig vårbild men brillorna skulle absolut inte sitta kvar. Men när vi kom fram till simhallen var det inget annat än glada miner.

  • OOTD
  • 217 visningar

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229