Dagens kid & en toppen gårdag

Leggings från PoP och body från H&M.

Det blev verkligen en förvånansvärt bra dag igår! Yay yay yay!!! Jag kände mig lite småless efter den kassa natten och dåliga veckan men energin kom smygandes på morgonen. Det började med en riktigt mysig morgon med lek och bokläsning. Försökte multitaska morgongröten med att titta på nya serien "Stranger things", gick sådär. Men den verkade helt okej ändå, och då har jag ändå svårt för sci-fi.

Vi tog flera hundpromenader idag då det var så fint väder, och vi fick sällskap av Rebecca på en av dom. Skönt att prata av sig! Sen stack jag till slut till öppna fsk, stämde träff med Pia och träffade även en från min föräldragrupp på bussen dit. Och när man väl kommer dit så har man skoj som vanligt! Och bebisarna likaså.

När Macke slutade så skjutsade han mig till bibblan innan han och Ludwig åkte hem till Zelda. Jag fick ändå lite gjort (även om ex-arbetet går trögt nu i början), men framförallt så fick jag gott sällskap av Sandra efter en stund. Pluggstunden blev tusen gånger roligare med henne bredvid, och samtidigt var våra superkillar på Espresso house med bebisarna. Kan man ha det bättre?! Perfekt paus i mammaledigheten!

Vi fick dessutom en fin myskväll. Macke hade gjort sin mumsiga chili/fläskfilepanna och efter maten blev det bus innan Ludwig somnade i min famn i soffan. Händer inte varje dag! Jag och Macke stannade uppe till halv 10-10 och sen blev det en rätt härlig natt. Ludwig sov nästan 5 timmar i sitt egna rum och sen sov han i vår säng, dock vaknade han tätt efter det. Men man blev riktigt utvilad av den första sovperioden.

Hoppas denna fredag blir lika toppen! Då csn precis kommit så har jag en hel del shopping på schemat, woho!! Grattis på fredagen gott folk!  • OOTD
  • 108 visningar
  • Nära Galgamarken-Trossö, Karlskrona

Gillar

Kommentarer

bolmgren
bolmgren,
Lika söt som vanligt 😊 låter som en bra gårdag 😊nouw.com/bolmgren
marcusdotter
marcusdotter,
Det stämmer bra det 😍nouw.com/marcusdotter
Sandrajenny
Sandrajenny,
Tack för igår ännu en gång!!!😍😍 btw Ludwig är så söt så man dör nouw.com/sandrajenny
marcusdotter
marcusdotter,
Tack själv!!! Åh han tackar och bockar 😍😍nouw.com/marcusdotter
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229