Dagens kid & en positiv utmaning

Jag hittade en gammal 56-body (!!) som hade missat första lasset ner i källaren så den skulle jag tvunget dra på Ludwig idag haha. Tur det är Pop då dom har rätt stora storlekar, but still. Byxorna har han fått av farmor. (Omg va golvet är skitigt ser jag nu... Ska dammsuga så fort lillen vaknat, I promise!)Det här kom jag ju på att jag glömt! Jag tänkte göra denna dag till en positiv dag. En dag då jag bara ska tänka positiva tankar om mig själv och även säga komplimanger till andra. Jag är en positiv människa och vill sprida så mycket positivitet och glädje till andra. Det gör mig glad, att göra andra glada. Därför tänkte jag starta denna dag med en utmaning jag fått från @bolmgren och @mammashus , nämligen att tänka tre positiva tankar om mig själv och även utmana några av er bloggare till att skriva ett inlägg om samma sak, fast med tre olika positiva tankar om dig!

- Jag älskar att jag är en driven person. När jag har ett mål i sikte så är det full fart framåt tills jag åstadkommit det jag vill. Det här är något som vuxit fram på senare dagar. För några år sen kunde jag sitta och glo på flera säsonger serier per vecka, men nu skulle jag blivit knäpp. Även om jag har svårt att koppla av ibland så tycker jag ändå att jag är rätt bra på att hitta den där balansen mellan lugnet och drivet numera.

- Jag sätter min familj i första hand. Att umgås med familjen är jätteviktig för mig och jag lägger mycket tid och pengar på att få vara med dom så mycket som det går. Även mina egna föräldrar och syskon är en självklarhet att ta tiden till, vi åker ofta ut på resor och utflykter tillsammans med dom.

- Jag talar innan jag tänker. Jag försöker i alla fall. Och på gott och ont. Jag vill alltid ta reda på fakta innan jag uttalar mig om något. Men jag blir lätt efterklok och tänker att "så kunde jag sagt" om jag fått någon osann fakta el bara en svar på tal haha.

🎀 Jag utmanar: @Sandrajenny @sofieemmaingrid @Amandastrand @Lalune 🎀

  • OOTD
  • 110 visningar
  • Nära Trossö, Galgamarken-Trossö, Karlskrona

Gillar

Kommentarer

bolmgren
bolmgren,
Åh kul att du hakade på 😊 jättebra tankar om dig själv 😘nouw.com/bolmgren
marcusdotter
marcusdotter,
Ja så kul utmaning, det va nåt jag behövde! Ska försöka sprida lite positivitet idag 😄😘nouw.com/marcusdotter
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229