Dagens kid & en kväll på akuten

Resekläder på väg hem till Karlskrona; body och byxor från PoP och jacka från Åhléns.

Alltså vilken kväll igår... Galna 50-åringar som partajade loss på mamma och pappas inflyttningsfest. Dom hade verkligen slagit på stort med uppdukat partytält, två monstergrillar och en stor wokpanna (som dom vid midnatt flamberade äpplen på, livsfarliga!). Vi i yngre generationen drog oss verkligen undan. En annan dotter till pappas vänner hade också en liten bebbe med sig, bara 10 veckor gammal så det var skönt att man hade några andra att gnälla över ljudnivån med haha.

Kvällen började dock inte så bra... Strax innan vi skulle köra från Karlskrona så fick Macke ordentliga smärtor i nacken. Han kunde knappt köra men när vi till slut kom upp så åkte han direkt vidare till akuten. Han kom liksom knappt ur bilen för han hade så ont. Där fick han spendera kvällen i ensamhet och det visade sig att det var hans vanliga muskelinflammation som återkommit med storm. Men nu var det en rejäl muskellåsning som drabbat honom. Stackars älskling! Han fick lite piller i sig, kom hem och tog mat och sen gick han och la sig med Ludwig på övervåningen. Tyckte så himla synd om honom. Men skönt att det gick bra, och att det inte var något med skelettet som vi var rädda för.

Jag stannade uppe och spelade lite poker med mina gamla barndomsvänner från Alvesta. Jag hade gärna kunnat lägga mig tidigt med men gästsängen på övervåningen fick såklart reserveras av Macke och Ludwig. Jag fick det supertrevligt ändå men strax efter 00 så hjälpte inte kaffet längre och jag försökte sova till dunket på undervåning. They sure know how to party dessa gamlingar...

En riktig trevlig kväll ändå! Kul att träffa alla från Alvesta igen och speciellt dom i min generation. Min bästa barndomskompis Oscar bor i Karlskrona sen 3 år och ska äntligen komma tillbaka på tisdag. Så då äntligen får vi någon att dricka kaffe med om dagarna, woop!

Idag blir det slappardag och omplåstringsdag för Macke när vi kommer hem. Jag tänkte ta Ludwig på en promenad och köpa lite gotte till sjuklingen medans han vilar nacken. Han som haft Ludwig inatt är ju duktigt trött med. Hoppas han mår bättre tills jobbet imorgon (annars plåstrar vi gärna om honom även då).

  • 117 visningar

Gillar

Kommentarer

Sandrajenny
Sandrajenny,
Ojdå, du får hälsa macke 🤗nouw.com/sandrajenny
marcusdotter
marcusdotter,
TACK va snällt, det ska jag! Redan gammal farsa med ryggproblem 😫 hehe 😅nouw.com/marcusdotter
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229